ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κόντρα διοίκησης και φιλάθλων του ΠΑΣ Κόρινθος μέσα στα μπαράζ

0

Η απόφαση της διοίκησης του ΠΑΣ Κόρινθος να «υποχρεώσει» τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας να «μετακομίσουν» στην απέναντι από την κεντρική κερκίδα, στα δύο εναπομείναντα αιχνίδια μπαράζ, φαίνεται πως έχει προκαλέσει μία αντιπαράθεση μαζί τους. Αντιπαράθεση που δεν παιρνει διαστάσεις μόνο και μόνο επειδή η «Θύρα 3» αποφάσισε να πειθαρχήσει και να μην δώσει συνέχεια παρά την αχιμηρή ανακοίνωση που εξέδωσε.

Όλα άρχισαν όταν ο ΠΑΣ Κόρινθος, την επαύριο του αγώνα με τον Περαμαϊκό για την πρεμιέρα των μπαράζ, έβγαλε μία ανακοίνωση στην οποία ενημερώνει ότι «το Δ.Σ. του ΠΑΣ Κόρινθος συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα, με ένα και μοναδικό θέμα: τη συμπεριφορά των οργανωμένων οπαδών της ομάδας μας, στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον Περαμαϊκό».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «Μας είναι αδιανόητο δίπλα σε μικρά παιδιά, μητέρες, παππούδες και γιαγιάδες, οι οπαδοί μας να εκτοξεύουν φωτοβολίδες και αυτοσχέδιες κροτίδες που δυστυχώς έσκαγαν δίπλα από τον πάγκο της ομάδας μας, ενώ συγχρόνως ο πρόεδρός μας προσπαθούσε να αποτρέψει επικείμενες συμπλοκές με τους οπαδούς του Περαμαϊκού.

Η ομάδα μας έχει ανάγκη τους οργανωμένους φιλάθλους και άλλωστε στο άμεσο παρελθόν διέθεσε πούλμαν για την μετακίνησή τους σε Αθίκια και Χιλιομόδι, αλλά κατόπιν αυτής της απαράδεκτης συμπεριφοράς τους, που δεν έχει καμία σχέση με την ενίσχυση της ομάδας, αποφάσισε ομόφωνα, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Τετάρτη στο προσεχές παιχνίδι με την Κορωνίδα Κοιλάδας που θα γίνει στο ΔΑΚ Κορίνθου, να τους φιλοξενήσει στην απέναντι κερκίδα από όπου θα μπορούν να στηρίζουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας.

Οι οργανωμένοι φίλοι του ΠΑΣ Κόρινθος δεν άφησαν αναπάντητη την ανακοίνωση, αν και δεν θέλησαν να ρίξουν λάδι στην φωτιά:

«Έπειτα από συζητήσεις των φιλάθλων μας και με ηρεμία αποφασίσαμε ότι αυτές τις κρίσιμες στιγμές για την ομάδα μας δεν χωράνε διχόνοιες! Αν και διαφωνούμε με την απόφαση της διοίκησης να μεταβούμε στην απέναντι κερκίδα θα στηρίξουμε την ομάδα μας στα δύσκολα παιχνίδια που απομένουν ώστε να επιτευχθεί ο στόχος που είναι η άνοδος στην Γ΄ Εθνική!

Καταδικάζουμε τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο προς τους αντίπαλους παίκτες (αν και ήταν προκλητικοί) καλούμε και την διοίκηση να συμμεριστεί την αγάπη για την ομάδα μας και να μας παραχωρήσει τον χώρο τέρμα δεξιά προς τα κάγκελα των φιλοξενουμένων, ώστε να είμαστε κάπως ανεξάρτητοι από τον υπόλοιπο κοσμο!

Κοιτάμε μόνο το καλο της ομάδας μας και στηρίζουμε την οποία προσπάθεια να ανέβει η ομάδα μας!  Δεν επιθυμούμε πισωγύρισμα ούτε πέτρινα χρόνια! Μια ζωή Μπαρτσα!!Μόνο Μπαρτσα!!!

Λέσχη Φίλων Κόρινθος Θύρα 3»

Κλειστή σήμερα και για όλη τη νύχτα η βυθιζόμενη γέφυρα στην Ποσειδωνία

Previous article

Ανοίγει η Διώρυγα για τη ναυσιπλοΐα την 1η Ιουνίου – το χρονοδιάγραμμα των εργασιών

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.