ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι στην Πράσινη Πόλη

0

Μία σειρά από νέους υποψηφίους ανακοίνωσε ο συνδυασμός Πράσινη Πόλη

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Πράσινη Πόλη ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ Υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων ΝΑΤΑΣΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ"

Η Αναστασία (Νατάσσα) Γεωργίου γεννήθηκε και κατοικεί στην Κόρινθο. Είναι μητέρα δύο παιδιών. Σπούδασε παιδαγωγικά, ψυχολογία και ειδική αγωγή στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και το Ρέθυμνο. Έχει επιπλέον σπουδές στην μουσική, τη Θεατρική Αγωγή και το θεατρικό παιχνίδι. Κατέχει δίπλωμα διαιτησίας Υδατοσφαίρισης και είναι εθελόντρια του ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, έχει άριστη γνώση της αγγλικής και γαλλικής γλώσσας και πιστοποίηση δευτέρου επιπέδου γνώσεων πληροφορικής.

Υπηρέτησε ως νηπιαγωγός σε σχολεία γενικής και ειδικής αγωγής στην Κορινθία, την Μεσσηνία, την Κρήτη και την Αττική. Σήμερα εργάζεται ως εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής στο Κέντρο διεπιστημονικής αξιολόγησης, συμβουλευτικής και υποστήριξης Κορινθίας.

Συμμετείχε ως εισηγήτρια σε σεμινάρια, συνέδρια και εργαστήρια ειδικής αγωγής, θεατρικού παιχνιδιού και κουκλοθεάτρου. Έχει συμμετοχές σε εθελοντικά προγράμματα και δράσεις: ανταλλαγής νέων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Ελλάδα και την Γαλλία, σε δομές φιλοξενίας προσφύγων, σε κινηματογραφικές λέσχες και φεστιβάλ ταινιών, σε δημοτικές βιβλιοθήκες και σε ομάδες ενταξιακών εξωσχολικών δραστηριοτήτων και δράσεων ΑμΕΑ. Επίσης έχει δράσεις ως μέλος αυτοδιαχειριζόμενων κοινωνικών ομάδων, πολιτιστικών (μουσικής, θεάτρου) και πολιτισμικών δραστηριοτήτων σε Κέντρα Νέων, ως μέλος κριτικής επιτροπής σε ταινίες μικρού μήκους για ΑμΕΑ, ως μέλος σε μουσικοθεατρικά σχήματα, σε ερασιτεχνικές ομάδες θεάτρου, κουκλοθεάτρου και ως υπεύθυνη εικαστικών και θεατρικών εργαστηρίων σε κατασκηνώσεις παιδιών και εφήβων ή με προγράμματα συμμετοχής ΑμΕΑ, στην Κορινθία, την Θεσσαλονίκη και την Κρήτη.

Έχει τελέσει ως ειδική γραμματέας, ταμίας και τώρα μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας.

Πιστεύει ότι με τις γνώσεις, την εμπειρία και την αγάπη της για τα ανθρώπινα έργα, τα γεννήματα πολιτισμού, θα συνεισφέρει στο όραμα του υποψήφιου δημάρχου Δημήτρη Πρωτοπαπά, για την αναγέννηση του Δήμου των Κορινθίων, ως κέντρου πολιτισμού και τεχνών, ανάδειξης δημιουργικής ποιότητας και «πολυφωνικής» καλλιτεχνικής έκφρασης.

Ο Κωνσταντίνος Μαντζώρος γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Κλένια Κορινθίας. Έχει αποφοιτήσει από το 2ο Ε.Π.Α.Λ Κορίνθου με ειδικότητα βοηθού μικροβιολόγου. Κατοικεί στην Κόρινθο με την οικογένειά του και είναι πατέρας τριών παιδιών.

Υπήρξε αθλητής ποδοσφαίρου στην Π.Α.Σ Κλένια και στον Ατρόμητο Χιλιομοδίου. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Συμμετέχει στον συνδυασμό Πράσινη Πόλη με σκοπό να βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας που ταλαιπωρούν τους κατοίκους του Δήμου Κορινθίων.

Η Ιωάννα Ασπροποταμίτη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980 και αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Κορίνθου. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το έτος 2006 διορίστηκε στο Πρωτοδικείο Κορίνθου Δικηγόρος Κορίνθου και έκτοτε ασκεί μάχιμη δικηγορία, διατηρώντας δικό της δικηγορικό γραφείο στην Κόρινθο.

Έχει παρακολουθήσει Προγράμματα Επιμόρφωσης για την Εισαγωγή στον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (Ε.Ε. 2016/679), σεμινάρια Αστικού και Εμπορικού Δικαίου και έχει άριστη γνώση της αγγλικής και της γερμανικής γλώσσας.

Είναι έγγαμη με τον Χρήστο Καραγιάννη, ηλεκτρολόγο μηχανικό-εκπαιδευτικό Πληροφορικής και μητέρα δύο παιδιών. Το 2021 εξελέγη Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου.

Μέσα από την καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες της καθώς και από τα προβλήματα που διαπιστώνει η ίδια ως δημότης της Κορίνθου, από την εντατική της ενασχόληση με τις ανάγκες των μαθητών και με τη βελτίωση των συνθηκών του σχολικού περιβάλλοντος, έχει διαμορφώσει την εικόνα μίας πόλης χωρίς πράσινο, χωρίς παιδικές χαρές και λειτουργικούς χώρους για αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, το οποίο είναι το ζητούμενο για τους νέους της Κορίνθου.

Στηρίζει τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Πρωτοπαπά διότι τον διακρίνει η δυναμική, επιστημονική του κατάρτιση και το όραμα για μία καλύτερη, λειτουργική, πιο πράσινη και πιο όμορφη πόλη.

Πιστεύει ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν πρέπει να έχουν πολιτικό πρόσημο και ότι αποτελούν ευκαιρία για την ανάδειξη και τη συνεργασία μεταξύ ανθρώπων με σχέδιο και ισχυρή θέληση να βελτιώσουν την καθημερινότητα των Κορινθίων.

O Γιάννης Μπενετάτος έχει τελειώσει τουριστικά επαγγέλματα στο ΙΙΕΚ Ευρωπρόοδος και έχει εργαστεί τα τελευταία 8 χρόνια στον κλάδο της εστίασης και κυρίως ως υποδοχή ρεσεψιονίστ σε ξενοδοχεία.

Γεννήθηκε το 1990 και τελείωσε το λύκειο Χιλιομοδίου, ενώ κατάγεται από τον Άγιο Βασίλη. Μετά το πέρας του σχολείου έμεινε σταθερά στην Κόρινθο, όπου ασχολήθηκε ενεργά με το ποδόσφαιρο για περισσότερο από μια δεκαετία σε κορινθιακά σωματεία και την εφετινη ποδοσφαιρικη χρονια ειναι γενικός αρχηγός στον Ολυμπιακό Λουτρακίου, που είναι το 2ο ιστορικότερο σωματείο του νομού.

Είναι υποψήφιος στην Κόρινθο με την Πράσινη Πόλη και θα ασχοληθεί με τον αθλητισμό και την φιλοζωική προσπάθεια που θα ξεκινήσει σε σοβαρές βάσεις στον Δήμο.

Ο Στάθης Γυφτάκης γεννήθηκε στην Κόρινθο το Δεκέμβριο του 1962. Πήγε στο δημοτικό, στο γυμνάσιο και στο λύκειο αρρένων Κορίνθου. Φοίτησε στο τμήμα Φυσικής στα Ιωάννινα και αποφοίτησε από το τμήμα Φυσικής στην Αθήνα.

Έκανε το στρατιωτικό του σαν λοχίας στις διαβιβάσεις. Όταν επέστρεψε στην Κόρινθο συμμετείχε στο φροντιστήριο ΕΠΙΛΟΓΗ με πολλές επιτυχίες και στον Σύλλογο Φροντιστών Κορινθίας επί σειρά ετών.

Είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά που είναι φοιτητές στο πολυτεχνείο της Ξάνθης. Ασχολείται με τον πολιτισμό, το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής της πόλης.

Με τη συμμετοχή του στο συνδυασμό ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ, επιθυμεί να προσφέρει όσο περισσότερα μπορεί στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου, στην δημιουργία μιας πόλης και κοινοτήτων που παρέχουν στους κατοίκους και τους επισκέπτες της ό,τι καλύτερο επιθυμούν!

Μεγαλύτερη εμπλοκή των Δήμων στην ανακύκλωση συστήνει η Κομισιόν

Previous article

Ρωσία: Έπεσαν οι υπογραφές για την ανάπτυξη πυρηνικών όπλων στη Λευκορωσία – Παγκόσμια ανησυχία

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.