ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Tι είπε ο Νανόπουλος για την χωματερή στο στρατόπεδο και την κεραία της κινητής

0

Στο περιθώριο της παρουσίασης του έργου της β φάσης διαδικτύωσης για την υδροδότηση Άσσου και Λεχαίου, ο κ. Νανόπουλος αναφέρθηκε και στο θέμα που έχει μπει στο επίκεντρο της δημοσιότητας στο νομό και αφορά την χωματερή στο στρατόπεδο Κορίνθου, αλλά και την κεραία της κινητής τηλεφωνίας στο Περιγιάλι, χωρίς ωστόσο ούτε να διαψεύσει όσα καταγγέλλουν Σταυρέλης και Πρωτοπαππάς, αλλά ούτε και να εξηγήσει γιατί συνέβησαν.

Ο κ. Νανόπουλος επιτέθηκε στην αντιπολίτευση συνδέοντας την ανάδειξη των δύο αυτων θεμάτων με την άτυπη προεκλογική περίοδο που είναι σε εξέλιξη και κάνοντας λόγο για υπερβολές: “Όλα αυτά τα ανακάλυψαν τις τελευταίες ημέρες, μετά την σύμβαση που υπογράψαμε με τον ιδιώτη για την διαχείριση των ογκωδών αντικειμένων“, σημείωσε ο κ. Νανόπουλος χαρακτηριστικά. “Άρα αυτές οι κραυγές που ακούστηκαν στο διαδίκτυο, είναι αντιπολιτευτικές υπερβολές“.

Συμπλήρωσε ακόμα ότι απόδειξη ότι ο δήμος κάνει καλά την δουλειά του είναι πως το προηγούμενο διάστημα δεν είχε ακουστεί το παραμικρό για την διαχείριση των ογκωδών αντικειμένων.

Σε ό,τι αφορά το ζήτημα της κεραίας της κινητής τηλεφωνίας, ο κ. Νανόπουλος σημείωσε ότι ο ίδιος είχε έλθει σε επικοινωνία με τον διευθύνοντα σύμβουλο τη NOVA-WIND, προκειμένου να μεταφερθεί η κεραία στον υδατόπυργο Περιγιαλίου, κάτι με το οποίο συμφωνούσαν και οι κάτοικοι. Τελικά από λάθος του εργολάβου η κεραία μπήκε σε λάθος σημείο και γι αυτό με ενέργειες που έγιναν από τον ίδιο προσπάθησαν να αποκαταστήσουν το πρόβλημα…

Συνάντηση Νανόπουλου με τους νέους τοπικούς Προέδρους

Previous article

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στους Αγίους Θεοδώρους

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.