ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Δύο νέους υποψήφιους ανακοίνωσε η Πολιτική ΔΙΕΞΟΔΟΣ

0

Η «Πολιτική ΔΙΕΞΟΔΟΣ»  και  ο  επικεφαλής της  Αλέξανδρος Γκουργιώτης, υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων, καλωσορίζουμε τη  δικαστική επιμελήτρια, Νικολέτα  Καρβέλα.

Γεννήθηκε το 1972 στον Πειραιά Αττικής και μεγάλωσε στην Πάτρα, όπου σπούδασε Βυζαντινή και Ευρωπαϊκή Μουσική, ενώ ήταν ήδη φοιτήτρια στη Θεολογική Σχολή Αθηνών. 

Έχει τρία τέκνα ενήλικα και εργάζεται ως δικαστική επιμελήτρια στο Πρωτοδικείο Κορίνθου  από το 2006. Ίδρυσε το Μουσικό Εργαστήρι Κορινθίας “Ήχοι Του Κόσμου” επί 13 συνεχόμενα χρόνια, όπου διεύθυνε και δίδασκε μουσική σε σύγχρονο περιβάλλον με σύγχρονο τρόπο εκμάθησης της μουσικής τέχνης. Συνεργάστηκε με επίλεκτους μουσικούς. Σταδιακά την κέρδισε η Τέχνη του Θεάτρου και σήμερα σπουδάζει στο ΔΙΕΚ Κορίνθου στο τμήμα “Υποκριτικής Τέχνης” και παίζει σε παραστάσεις από το 2016. Όμως αυτό που έχει πάντα στην καρδιά και στο μυαλό της είναι η ανάπτυξη και η παιδεία του Πολιτισμού στον τόπο μας. Εργάζεται για αυτό ακούραστα και με όραμα. Η Ομορφιά και η Τέχνη θα σώσει τον κόσμο μας.

Η «Πολιτική ΔΙΕΞΟΔΟΣ»  και  ο  επικεφαλής της  Αλέξανδρος Γκουργιώτης, υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων, καλωσορίζουμε τον Γιάννη Τρουμπούκη.

Ο Γιάννης Τρουμπούκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα το 1973. Είναι έγγαμος με  παιδιά. Το 1994 ξεκινάει τις θεατρικές του Σπουδές  στο Θέατρο «ΑΛΚΜΗΝΗ» με δασκάλους τον Άκη Δαβή και τη Ρούλα Πατεράκη.

 Παράλληλα γίνεται μέλος της ομάδας Lazy Dayz κάνοντας θέατρο δρόμου και juggling Performances σε Festival και Events. Έκτοτε εργάζεται ως Ηθοποιός στο Θέατρο, τον Κινηματογράφο και την Τηλεόραση.

Το 2002 γνωρίζει τον καταξιωμένο Μαέστρο Μιχάλη Μακρή καθηγητή Βυζαντινής Μουσικής και σπουδάζει Εκκλησιαστική Μουσική και Παραδοσιακό Τραγούδι στο «ΕΘΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ». Γίνεται μέλος της Ο.Ε.ΒΥ.Χ «ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΧΟΡΩΔΙΑ» συμμετέχοντας έκτοτε σε παραστάσεις στο «ΜΈΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ», στο «ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ», στην «ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ» και σε διάφορα φεστιβάλ ανά την Ελλάδα καθώς και σε ηχογραφήσεις της χορωδίας. 

Το 2013 παίρνει το πτυχίο Θεολογίας από το τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας του  ΕΚΠΑ.
Από το 2010 ζει στην πόλη της Κορίνθου. Από το 2015-2021 συνεργάζεται με το θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Κορινθίων με τον Σκηνοθέτη Γιώργο Τζαβάρα.
Έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις σε Έργα της ομάδας Prospecta, Ντάριο Φο, Αντων Τσέχωφ, Alep Χιλής, Έντουαρντ Μπόντ, Ευρυπίδη, Βασίλη Κανιάρη, κ.α. Επίσης έχει συμμετάσχει σε ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους σε Σκηνοθεσία Γιάννη Γαλανούλη, Λάγιας Γιούργιου, Στάμου Τσάμη, Yelena Popovic, Angela Schanelec, Nia Vardalos, αλλά και σε τηλεοπτικές σειρές σε Σκηνοθεσία Π.Κοκκινόπουλου, Σωτήρη Τσαφούλια, Πιέρρου Ανδρακάκου, Μανούσου Μανουσάκη κ.α. Σειρές οι οποίες έχει συμμετάσχει είναι: Έτερος Εγώ, Άγιος Παΐσιος, Άγριες Μέλισσες, Σώσε με, Στοργή, Κόκκινο Ποτάμι κ.α.

Όραμα του είναι, η Πόλη μας να αποκτήσει ενεργό Καλλιτεχνική δράση στα Πολιτιστικά Ελληνικά Δρώμενα και να απολαύσει την προβολή που της αξίζει

Αγγίζει την άνοδο στην Α κατηγορία ο Άρης Βοχαϊκού – το πρόγραμμα τελευταίας αγωνιστικής

Previous article

«Γεννήθηκα στη φυλακή» – Η 18χρονη που έγινε δεκτή στο Χάρβαρντ με πλήρη υποτροφία

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.