ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάλεσμα Μητσοτάκη από την Κόρινθο: “Κάναμε πράξη ό,τι υποσχεθήκαμε, ελάτε να ψηφίσετε ξανά”

0

«Οι κάλπες της 25ης Ιουνίου είναι άδειες και οι εκλογές ξεκινούν από το μηδέν» ήταν το μήνυμα που μετέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του, μπροστά σε αρκετό κόσμο, στο σύντομό πέρασμά του από την Κόρινθο.

Ο αρχηγός της ΝΔ υπενθύμισε τους δεσμούς του με την Κορινθία (από το Ξυλόκαστρο ξεκίνησε την εκστρατεία του για να γίνει πρόεδρος της ΝΔ), ενώ αποδέχτηκε το αίτημα του Βασίλη Νανόπουλου, που τον καλωσόρισε, για την παραχώρηση των μπαζωμάτων του Αγίου Νικολάου, από το ΕΤΑΔ στον δήμο Κορινθίων.

«Στις εκλογές της 21ης Μαΐου νίκησαν αυτοί που βλέπουν την Ελλάδα δυνατή και ενωμένη και ηττήθηκαν αυτοί που τη βλέπουν σκοτεινή και διχασμένη», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και παράλληλα ανέφερε πως καλύτερο αποτέλεσμα θα πετύχει η ΝΔ στις 25 Ιουνίου επισημαίνοντας ωστόσο πως δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός.

«Σας ζητώ και σήμερα να ανανεώσουμε τη συμφωνία αλήθειας που υπογράψαμε το 2019. Αυτά που σας υποσχεθήκαμε τα κάναμε πράξη», τόνισε στη συνέχεια ο πρώην πρωθυπουργός.

Παρόντες στην υποδοχή και ομιλία του κ. Μητσοτάκη ήταν φυσικά όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές, οι δήμαρχοι Κορινθίων, Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, Βέλου-Βόχας, ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, ο αντιπεριφερειάρχης Χάρης Βυτινιώτης, αλλά και οι υποψήφιοι βουλευτές των όμορων νομών Γιάννης Ανδριανός από την Αργολίδα και Κώστας Βλάσσης από την Αρκαδία. Ο τελευταίος έγινε αντικείμενο …λατρείας από όλους με δεδομένο ότι όπως όλα δείχνουν θα είναι ο υποψήφιος περιφερειάρχης της ΝΔ στην Πελοπόννησο.

Νέα δίκτυα διαχείρισης αστικών λυμάτων σε τρεις δήμους της Κορινθίας

Previous article

Νανόπουλος και Μητσοτάκης έκλεισαν από… άμβωνος την παραχώρηση των μπαζωμάτων

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.