ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Το πρώτο δώρο στον ΠΑΣ Κόρινθος – Ο δήμος αναμορφώνει το δημοτικό στάδιο

0

Τον πρώτο στόχο που έθεσε η νέα διοίκησή του πέτυχε ο ΠΑΣ Κόρινθος με την άνοδο της ομάδας στην Γ Εθνική. Μετά την ισοπαλία 1-1 με τη Νέα Αρτάκη, η ιστορική ομάδα της Κορίνθου εξασφάλισε το ένα από τα τρία εισιτήρια και πλέον μπορεί με ηρεμία να σχεδιάσει την επόμενη μέρα, ώστε σε πρώτη φάση να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία και σε δεύτερο επίπεδο -γιατί όχι- να εξασφαλίσει την άνοδο στην Football League, ή, όπως την ξέραμε για χρόνια, Β’ Εθνική Κατηγορία.

Ο δήμαρχος Κορινθίων υποδέχτηκε την είδηση της ανόδου του ΠΑΣ Κόρινθος στην Γ’ Εθνική, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ο κ. Νανόπουλος συνεχάρη την ομάδα για την επιτυχία και επιβεβαίωσε ότι η υλοποίηση της συμφωνίας με την διοίκηση του ΠΑΣ για την αναβάθμιση του σταδίου προχωράει κανονικά.

Η ανάρτηση του δημάρχου: 

Συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα της Κορίνθου ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ για την άνοδο στην Γ Εθνική κατηγορία. Ο δήμος Κορινθίων ξεκινά την υλοποίηση μέσω του ΚΕΠΑΠ του σχεδίου βελτίωσης των αθλητικών και βοηθητικών χώρων όπως έχει συμφωνηθεί με τον πρόεδρο της ομάδας Αλέξη Κούγια και απαιτούν οι προδιαγραφές της νέας κατηγορίας. Η χρηματοδότηση θα είναι από ίδιους πόρους του Δήμου και του ΕΣΠΑ.

Η αλήθεια είναι πως το δημοτικό στάδιο της πόλης είναι σε μια κατάσταση που δεν περιποιεί τιμή σε κανέναν. Τα αποδυτήρια, οι βοηθητικοί χώροι και γήπεδα, οι κερκίδες δεν είναι αντάξιες μιας πόλης 50.000 κατοίκων. Και μπορεί μέχρι τώρα η δικαιολογία ήταν πως η ομάδα δεν αγωνίζεται σε εθνική κατηγορία, όμως πλέον αυτή η δικαιολογία δεν υπάρχει. Και δίνεται η ευκαιρία να φτιάξουμε ένα σύγχρονο γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Η ιστορία της Βίκυς που έφυγε από το Νοσοκομείο Κορίνθου για την Σουηδία

Previous article

Υπογράφτηκαν οι τρεις συμβάσεις που αλλάζουν την αγροτική οδοποιϊα στην Κόρινθο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.