ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Στο συμβούλιο της Δευτέρας οι αντικαταστάσεις Πιέτρη και Ταγαρά – Τα νέα ονόματα

0

Συνεδριάζει την προσεχή Δευτέρα 12 Ιουνίου και ώρα 7 το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο της Κορίνθου. Σύμφωνα με την πρόσκληση που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του δήμου Κορινθίων, τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι 17 και η συνεδρίαση είναι δια ζώσης αποκλειστικά. 

Από τα θέματα, τα δυο πρώτα συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον, λόγω και των πολιτικών εξελίξεων που επισύρουν, πρόκειται για τις αντικαταστάσεις μελών στα διοικητικά συμβούλια των νομικών προσώπων, λιμενικό ταμείο και Κέντρο Κοινωνικής πολιτικής. Ουσιαστικά πρόκειται για τις αντικαταστάσεις των παραιτηθέντων προέδρων κ.κ Πιέτρη και Ταγαρά. 

Για το λιμενικό ταμείο οι ανακοινώσεις έχουν ήδη γίνει στο περιθώριο της παράδοσης του προβλήτα στον Κόρφο, καθήκοντα προέδρου αναλαμβάνει ο κ.Παναγιώτης Λαζόπουλος τέως λιμενάρχης και υποψήφιος με τον Βασίλη Νανόπουλο στις προσεχείς εκλογές, για το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής το όνομα που ακούγεται έντονα είναι αυτό του προέδρου του εμπορικού συλλόγου Κορίνθου Βασίλη Γεώργαρη ο οποίος αν αι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα αναμένεται να είναι και αυτός υποψήφιος με τον νυν δήμαρχο στις προσεχείς εκλογές.

Μένει όλα αυτά να καταγραφούν και επισήμως την προσεχή Δευτέρα και εφόσον βέβαια…οι σύμβουλοι προσέλθουν στην συνεδρίαση πράγμα που δεν συνηθίζουν τελευταία!

ΠΗΓΗ: MYPRESSNET.GR

Την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ για τον Δ. Σικυωνίων «έδειξε» ο Δημήτρης Πιστεύος – Παρουσίασε στα ΜΜΕ το όνομα & το λογότυπο του συνδυασμού

Previous article

ΠΑΣ Κόρινθος: έμειναν όλοι εκτός του Τζαναβάρα – όλα στα χέρια του Κούγια

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.