ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Έδωσε τα χέρια με τον Γεώργαρη ο Νανόπουλος

0

Ο Βασίλης Γεώργαρης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και τον Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο. Παράλληλα αναλαμβάνει και καθήκοντα προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής. Αυτό ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης, μέσω των social media.

Είναι ο μακροβιότερος πρόεδρος στον εμπορικό σύλλογο της Κορίνθου”, λέει ο κ. Νανόπουλος. “Ο επιχειρηματικός κόσμος ανανέωνε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό του για 13 συναπτά έτη. Αποχωρεί επιτυχημένος και αγαπητός ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο, αυτό της αυτοδιοίκησης.

Αναλαμβάνει σε λίγες ημέρες Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής ενώ έχει διατελέσει το προηγούμενο διάστημα αντιπρόεδρος στο δημοτικό Λιμενικό Ταμείο. Από τους γνωστότερους επιχειρηματίες της πόλης, άνθρωπος με γνώσεις, ικανότητες και πάθος για τον τόπο του, γνωρίζει καλά πως μόνο με την συμμετοχή έρχεται η πρόοδος και επιτυγχάνεται η ανάπτυξη , η ευημερία.

Γεννήθηκε στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας το 1972 και από την ηλικία των επτά ετών ζει στην Κόρινθο. Είναι παντρεμένος με την Βίκυ Ουλή και πατέρας τεσσάρων παιδιών, της Κατερίνας, της Ζέτας, της Νικολέττας και του Νίκου.

Με το εμπόριο ασχολείται από το 1995 , στον τομέα των καλλυντικών και ειδών κομμωτηρίου. Δραστηριοποιείται παράλληλα και στην εισαγωγή επαγγελματικού εξοπλισμού κομμωτηρίων.

Προέρχεται από οικογένεια εμπόρων, γεγονός το οποίο σε συνδυασμό με την μακροχρόνια ενασχόλησή του ιδίου στον εμπορικό τομέα ,τον βοήθησε να γνωρίσει από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι έμποροι σε τοπικό επίπεδο και όχι μόνο.

Από το Νοέμβριο του 2006 συμμετέχει ενεργά στα κοινά με την εκλογή του αρχικά ως Γενικός Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου , το 2009 ως Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου και από το 2013 μέχρι και σήμερα είναι Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου. Το 2011 εκλέχτηκε στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος και παραμένει ενεργό μέλος”.

Η μαφία του χαλκού «Χτύπησε» ξανά – Έκλεψαν ξανά μετασχηματιστές σε Στιμάγκα και Πουλίτσα

Previous article

Έρχεται η Ημέρα Καριέρας στο Λουτράκι – 30 επιχειρήσεις για 700 θέσεις εργασίας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.