ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Νέοι υποψήφιοι για την Πράσινη Πόλη

0

Ο Xρήστος Γεώργαρης γεννήθηκε στον Μαψό Κορινθίας το 1994.

Έχει τελειώσει το Γενικό Λύκειο Χιλιομοδίου. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρεία φύλαξης σε μεγάλο Δήμο των Αθηνών και έχει εκπαίδευση προπονητή ποδοσφαίρου.

Ενδιαφέρεται έμπρακτα για το χωριό του έχοντας στηρίξει σαν παίκτης για πολλά χρόνια την τοπική του ομάδα και αποφάσισε να ασχοληθεί με την Πράσινη Πόλη για να βελτιώσει τις συνθήκες στο χωριό του και στα γύρω χωριά.

Συμμετέχει σε φιλοζωικές οργανώσεις και έχει την εμπειρία να βοηθήσει σε αυτόν τον τομέα. Θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Τοπικό Συμβούλιο του Μαψού Κορινθίας.

Ο Ανδριανός Μιγγολιός γεννήθηκε στον Άσσο Κορινθίας το 1980.

Αποφοίτησε από το Τεχνικό Λύκειο Κιάτου και σπούδασε Γεωπόνος με ειδίκευση στην Αρχιτεκτονική Τοπίου για το αστικό και περιαστικό πράσινο.

Εργάστηκε ως Κηποτέχνης για δέκα χρόνια σε ιδιωτικούς και δημόσιους κήπους και έργα πρασίνου. Ταυτόχρονα καταρτίστηκε σε θέματα Βιολογικής Γεωργίας, Αμπελοκαλλιέργειας, Οινοποίησης αλλά και στην τυποποίηση και διακίνηση Αγροτικών προϊόντων.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πρώτων βοηθειών και διαχείρισης κρίσεων (έκτακτων αναγκών από φυσικές καταστροφές). Κατέχει δίπλωμα Γαλακτοκομίας από το Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών. Τα τελευταία δέκα χρόνια διατηρεί Κτηνοτροφική μονάδα.

Γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων της περιοχής. Πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και την παραμονή των νέων ανθρώπων στον πρωτογενή τομέα που είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη της περιοχής.

Η Ιωάννα Γκάτζου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κόρινθο.

Είναι φοιτήτρια του Τμήματος Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία του Πανεπιστήμιου Δυτικής Αττικής.

Εργάζεται στην φύλαξη παιδιών προσχολικής ηλικίας.

Συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό του υποψήφιου Δημάρχου Δημήτρη Πρωτοπαπά γιατί πιστεύει ότι είναι μια συνεργασία που θα συμβάλει στο να κάνουμε το Δήμο μας πιο σύγχρονο και όμορφο.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κόρινθο.

Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Είναι πτυχιούχος πολιτικός μηχανικός, εργάζεται σε μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία μεταλλικών έργων με εξαγωγική δραστηριότητα, στα Εξαμίλια Κορινθίας.

Παράλληλα διατηρεί εμπορικό κατάστημα με ρούχα προστασίας εργαζομένων στο κέντρο της Κορίνθου.

Από την πανεπιστημιακή και εργασιακή εμπειρία που έχει αποκομίσει και ως κάτοικος εξωτερικού, θέλει να δει την πόλη του να αναβαθμίζεται σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, ένα Δήμο πράσινο και φιλικό προς τους πολίτες όλων των ηλικιών.

Έρχεται η Ημέρα Καριέρας στο Λουτράκι – 30 επιχειρήσεις για 700 θέσεις εργασίας

Previous article

Παλυβός: γίναμε 36 με τη βοήθεια θεού και ανθρώπων

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.