Το πιο δύσκολο (μέχρι το επόμενο) τριήμερο του καλοκαιριού έχει ήδη ξεκινήσει. Η κακοκαιρία (γιατί πως αλλιώς μπορείς άραγε να αποκαλέσεις τις συγκεκριμένες καιρικές συνθήκες) με την κωδική ονομασία “Χάρος” είναι πια εδώ και τα δύσκολα είναι μπροστά μας.
Ήδη αυτή την ώρα (9 το πρωί), η θερμοκρασία στην παραλιακή Κορινθία είναι 33 βαθμοί με ένα ελαφρύ βοριαδάκι, σχετικά δροσερό ακόμα να κάνει σχετικά υποφερτή την κατάσταση, για λίγο ακόμα.
Τα πράγματα αναμένεται, πάντως, να χειροτερέψουν μέσα στην μέρα και ασφαλώς το Σαββατοκύριακο -και αυτό (ότι είναι Σαββατοκύριακο) είναι το μόνο ενθαρρυντικό σημείο.
Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες με τις προγνώσεις της ΕΜΥ, στην Κόρινθο τα 40άρια δεν θα τα αποφύγουμε όλο το τετραήμερο με πιο ζόρικη την Κυριακή.

Στο Κιάτο η κατάσταση θα είναι ακόμα πιο δύσκολη με την θερμοκρασία να ανεβαίνει κατά έναν βαθμό σήμερα αλλά και τις άλλες μέρες.

Στο Ξυλόκαστρο σήμερα η κατάσταση θα είναι κάπως καλύτερη, αφού η θερμοκρασία δεν θα φτάσει τους 40, αλλά από αύριο και εκεί τα 40άρια θα μας συντροφεύσουν.

Ομοίως και στο πολύπαθο Λουτράκι

Συμπέρασμα; Πιάστε όσοι μπορείτε τα ορεινά. Στα Τρίκαλα η κατάσταση θα είναι πολύ πολύ καλύτερη με θερμοκρασίες έως και δέκα βαθμούς πιο χαμηλά.

Comments