ΑΠΟΨΕΙΣ

ΒΑΣ. ΤΑΓΑΡΑΣ: Χτίζοντας έναν κορυφαίο τουριστικό προορισμό

0

Η περιοχή του Άσσου και του Λεχαίου αποτελεί ένα εξαιρετικό κομμάτι της Πελοποννήσου, με τις όμορφες παραλίες να βρίσκονται στον κόλπο του Κορινθιακού.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΑΓΑΡΑΣ

Ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, είναι καθήκον μου να παρουσιάσω μια σειρά προτάσεων που θα ενισχύσουν την ανάπτυξη της περιοχής, θα βελτιώσουν τις υποδομές και θα αναδείξουν την τουριστική προβολή. Με στόχο τη δημιουργία ενός σύγχρονου τουριστικού προορισμού, προτείνω τα εξής:

-Ανάπτυξη του Παραλιακού Μετώπου: Η παραλιακή περιοχή είναι ένας θησαυρός που πρέπει να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στηρίζοντας έργα που προωθούν την οργάνωση της παραλιακής ζώνης, θα διασφαλίσουμε την ασφάλεια των επισκεπτών και τη διατήρηση της φυσικής ομορφιάς του τόπου.

-Υποδομές: Οι βελτιώσεις στις υποδομές είναι ουσιαστικές για την άνετη διαβίωση των κατοίκων και των τουριστών. Στοχεύουμε στη βελτίωση του οδικού δικτύου, την παροχή νερού και υγιεινής, και την προώθηση ανακυκλώσιμων πρακτικών για τη διατήρηση του περιβάλλοντος.

-Τουριστική Προβολή: Αξιοποιώντας την επικοινωνία και τις κοινωνικές πλατφόρμες, θα δημιουργήσουμε μια ολοκληρωμένη τουριστική προβολή για την περιοχή. Μέσω εκστρατειών προώθησης και εκδηλώσεων, θα αναδείξουμε τα πλούτη της περιοχής, όπως η παράδοση, η γαστρονομία και οι υπέροχες παραλίες.

-Δημιουργία Σύγχρονης Μαρίνας: Μια σύγχρονη μαρίνα θα προσελκύσει τους λάτρεις της ναυτιλίας και θα ενισχύσει τον ναυτικό τουρισμό. Θα επιδιώξουμε τη συγκρότηση μιας ολοκληρωμένης μαρίνας που θα προσφέρει εγκαταστάσεις υψηλής ποιότητας και υπηρεσίες.

-Θαλάσσια Αθλητικά Γεγονότα: Η διοργάνωση θαλάσσιων αθλητικών γεγονότων θα προσελκύσει το ενδιαφέρον τόσο των ντόπιων όσο και των τουριστών. Σκοπεύουμε να υποστηρίξουμε και να προάγουμε αγώνες και δραστηριότητες όπως η ιστιοπλοΐα, το κανό και άλλα.

Συνοψίζοντας, οι προτάσεις μου για την περιοχή του Άσσου και του Λεχαίου επικεντρώνονται στην ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου, τη βελτίωση των υποδομών, την τουριστική προβολή, τη δημιουργία μιας σύγχρονης μαρίνας και τη διοργάνωση θαλάσσιων αθλητικών γεγονότων. Με αυτά τα μέτρα, θα προσεγγίσουμε τον στόχο μας για μια περιοχή που θα προσελκύει τουρίστες από όλο τον κόσμο, θα ενισχύει την τοπική οικονομία και θα διατηρεί τη φυσική ομορφιά του τόπου για τις μελλοντικές γενιές.

Φιλολογικό Εργαστήριο δημιουργεί ο Σύνδεσμος των φιλολόγων Κορινθίας

Previous article

ΣΗΜΕΡΑ: Αυτή η συναυλία δεν χάνεται! Από τους Abba μέχρι τους Beatles και από τους Scorpions μέχρι την Amy…

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.