ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Νανόπουλος σε Σταυρέλη: “συνεχίζεις την παραπληροφόρηση”

0

Ανακοίνωση εξέδωσε η Συμμαχία Πολιτών με αφορμή την τοποθέτηση Σταυρέλη μέσω των social media για τα τεκταινόμενα στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο.

Η τακτική της μισής αλήθειας και της παραπληροφόρησης συνεχίζεται από τον επικεφαλής της παράταξης ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ”, αναφέρει η παράταξη του δημάρχου.

Αναφορικά με την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου δηλώνουμε τα εξής;

  1. Το έργο που αφορά τις πέργκολες στην πλατεία «Παναγή Τσαλδάρη» και την έγκριση ΑΠΕ και Συμπληρωματικής Σύμβασης ψηφίστηκε σύμφωνα με την πρόταση του δημάρχου και όχι όπως, ψευδώς αναφέρει ο κ. Σταυρέλης, με την πρόταση της μειοψηφίας.
  2. Η πληρωμή εργολαβικών απαιτήσεων – υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις που τις διατάσσουν- δεν απορρίφθηκε από το συμβούλιο. Το συμβούλιο έκρινε πως είναι ως όργανο αναρμόδιο και πως συμφωνεί με την ομόφωνη απόφαση της οικονομικής επιτροπής. Το θέμα είχε συζητηθεί και ψηφιστεί από την οικονομική επιτροπή λαμβάνοντας μάλιστα την θετική ψήφο και του κ. Σταυρέλη.
  3. Η δημιουργία εντυπώσεων εξυπηρετεί πρόσκαιρα την παράταξη της ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και αποδεικνύει την ανευθυνότητα και αναξιοπιστία του επικεφαλής ο οποίος θεωρεί πως με τέτοιες τακτικές θα κατορθώσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών και να βάλλει την αξιοπιστία της δημοτικής αρχής και του δημάρχου.
  4. Την απάντηση θα την δώσουν οι ίδιοι οι πολίτες οι οποίοι ήδη παρακολουθούν την παράταξη να παρακωλύει την λειτουργία του δήμου απουσιάζοντας από τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, παρ ότι η παρουσία είναι η ελάχιστη υποχρέωση των εκλεγμένων έναντι των πολιτών.

Τι λέει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας με τα επικά πάρτι γουρουνοπούλας στο Κιάτο

Previous article

Από τη μάχη του Survivor στην εκλογική μάχη: Υ𝛑𝛐𝛙ή𝛗𝛊𝛐ς 𝛍𝛆 𝛕𝛐𝛎 𝚳𝛂𝛎ά𝛃𝛈 ο Μπάρτζης

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.