ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Νανόπουλος: Δεν έκανα καμία δήλωση, δίνουμε χρώμα στα σχολεία του δήμου μας!

0

Με ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του δημάρχου, ο Βασίλης Νανόπουλος επιχειρεί να ξεκαθαρίσει όσα απασχολούν τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας την τοπική κοινωνία και αφορούν το ουράνιο τόξο με το οποίο βάφτηκε το 2ο δημοτικο σχολείο Κορίνθου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι έχουν γίνει χρωματικές παρεμβάσεις σε πολλά σχολεία του δήμου, τηρούνται αποστάσεις από την στάση ορισμένων δημοτών και κοινωνικών ομάδων, το κυριότερο, όμως διαψεύδεται ότι ο δήμαρχος έκανε οποιαδήποτε δήλωση στα Μέσα Ενημερωσης.

Να τι λέει η ανακοίνωση

Σε απάντηση δημοσιευμάτων και σχολίων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με την χρωματική παρέμβαση στο 2ο δημοτικό σχολείο Κορίνθου ο δήμος Κορινθίων ενημερώνει τους δημότες του πως επιχειρεί μέσα από μια σειρά παρεμβάσεων και σε συνεργασία πάντα με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να δώσει χρώμα στα σχολεία του!  

Παραθέτουμε χαρακτηριστικές εικόνες από παρεμβάσεις που έχουν ήδη υλοποιηθεί, μεταξύ αυτών και η παρέμβαση  στο 2ο δημοτικό σχολείο για την οποίαν επελέγησαν τα χρώματα της ίριδας.

Παρεμβάσεις έχουν γίνει, μεταξύ άλλων, στο 1ο Λύκειο Κορίνθου, στο Γυμνάσιο στο Κεραμιδάκι, στο Γυμνάσιο Χιλιομοδίου, στο Νηπιαγωγείο της Αλμυρής, στο δημοτικό σχολείο Σοφικού, σε παιδικούς σταθμούς της πόλης και των Δ.Δ

Οι διαφορετικές απόψεις, είναι σεβαστές και αποδεκτές, όχι όμως ο αφορισμός, όχι οι ακρότητες.  

Τέλος, ο κ. δήμαρχος δεν έχει προβεί σε κανενός είδους δήλωση, όπως δημοσιεύματα και σχόλια αναφέρουν. Οι απαντήσεις έχουν δοθεί από τον πρόεδρο της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο.

Μουρούτσος: χρειάζεται να επέμβει Εισαγγελέας για τις απαραίτητες εργασίες στο 4ο και 12ο δημοτικό;

Previous article

Μπλοκάρει το κέντρο της Κορίνθου σήμερα – Ποιος κομβικός δρόμος κλείνει λόγω φυσικού αερίου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.