ΚΑΙΡΟΣ

Κακοκαιρία Daniel: Τρεις οι αγνοούμενοι σε Βόλο και Πήλιο

0

Τρεις είναι συνολικά οι αγνοούμενοι εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel, σύμφωνα με νέες πληροφορίες από ανεπίσημες πηγές.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι αγνοούμενοι είναι τρεις: Ο αγνοούμενος στον Βόλο είναι 42χρονος, του οποίου το όχημα βρέθηκε νωρίτερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, αγνοείτο και ένα ζευγάρι Αυστριακών, που έμεναν στην περιοχή Ξινόβρυση και παρασύρθηκαν από ορμητικά νερά, από το σπίτι (μπανγκαλόου) όπου έμεναν. Αργά το βράδυ το ζευγάρι των Αυστριακών βρέθηκε σώο. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν δύο ακόμη αγνοούμενοι στο νότιο Πήλιο.

Η αγωνία για τους αγνοούμενους εντείνεται, καθώς η κακοκαιρία Daniel, εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη, με πολύ δύσκολες συνθήκες στον Βόλο και τις γύρω περιοχές.

Μάλιστα, όπως προειδοποίησε η Πολιτική Προστασία νωρίτερα, η κακοκαιρία αναμένεται να παρουσιάσει νέα έξαρση τις πρωινές ώρες.

Την ίδια ώρα, δρόμοι στον Βόλο έχουν πλημμυρίσει και έχουν εκκενωθεί κτίρια, το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής και το Γηροκομείο Βόλου. Ένας άνθρωπος έχει χάσει τη ζωή του από την κακοκαιρία και πολλοί έχουν εγκλωβιστεί.

Περίπου στις 20:00 της Τρίτης εστάλησαν νέα μηνύματα από το 112 σε Μαγνησία και Λάρισα, τα οποία υπενθύμιζαν ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας είναι ακόμα σε ισχύ.

Πειραιάς: Έσπρωξαν τον 36χρονο από τον καταπέλτη του Blue Horizon και σκοτώθηκε -Βίντεο σοκ

Previous article

Κακοκαιρία Daniel: Σε επιφυλακή ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in ΚΑΙΡΟΣ