ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο Σύλλογος Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου Περαχώρας στην Θεσσαλία για να βοηθήσει όπου μπορεί

0

Στην πολύπαθη Θεσσαλία είναι από το πρωί ο Σύλλογος Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου Περαχώρας προκειμένου να βοηθήσει όπου μπορεί τους ανθρώπους που ζουν εκεί και έχουν πάθει καταστροφή.

Ένα όχημα με πλήρωμα τρεις εθελοντές του συλλόγου (επικεφαλής της ομάδας είναι ο Σακελλης Μαρίνος και πλήρωμα ο Γιάννης Αντωνιου και ο Κώστας Πεππας), με τον παρακάτω εξοπλισμό: Γεννήτρια τριφασικη 13,5 kva, Προβολείς, 3 ηλεκτρικές αντλιες, 1 αντλία με βενζινοκινητήρα, 1 Αλυσοπρίονο, για να συνδράμουν στις πλημμύρες της Θεσσαλίας.

Μετά από συνεννόηση με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων, θα συνδράμουν στο έργο τους, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντικών Οργανώσεων Πυρόσβεσης.

Φθάνοντας στην Θεσσαλία σήμερα το πρωί η ομάδα Εθελοντών μας, έδωσαν το παρών στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων, όπου και πήραν οδηγίες για το που να συνδράμουν.

Πρώτος σταθμός, ήταν στο χωριό Μεγάλα Καλύβια όπου έγινε άντληση υδάτων από πλημμυρισμένα υπόγεια σπιτιών.

Στην συνέχεια μεταβήκανε στα Τρίκαλα και συναντήσανε τους Φίλους και Συναδέλφους Εθελοντές από τον Ο.Α.Κ. 4×4 Μεσσηνίας, όπου έχουν έρθει από την Καλαμάτα και συνδράμουν και αυτοί τα μέγιστα.

Στην συνέχεια και μέχρι ώρας, γίνεται άντληση υδάτων στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στα Τρίκαλα.

Ποιοι δρόμοι κλείνουν αύριο στην Κόρινθο

Previous article

ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ: “Αστυνομικοί υπόσχονται ότι θα πέσει ξύλο”

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.