Περιφερεια

Ζήτησε εξηγήσεις από την opinion o Μάκαρης για την δημοσκόπηση

0

Με προσωπική ανακοίνωση ο Μανώλης Μάκαρης παρεμβαίνει στην αποκάλυψη ότι η εταιρεία δημοσκόπησης Opinion σε έρευνα που πραγματοποιεί για την Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν περιλαμβάνει το όνομά του ως υποψηφίου Περιφερειάρχη στην μέτρηση.
Μας μεταφέρθηκε ότι γνωστή εταιρεία δημοσκοπήσεων διενεργεί έρευνα κοινής γνώμης για τις εκλογές στην Περιφέρειά μας, στην οποία φέρεται να μας έχει αφαιρέσει από τους υποψήφιους Περιφερειάρχες και συνδυασμούς!” σημειώνει ο κ. Μάκαρης ενημερώνοντας πως “έχει ζητήσει εξηγήσεις από τη συγκεκριμένη εταιρεία”.

O κ. Μάκαρης ανέφερε πως από την εταιρεία παραδέχτηκαν το γεγονός, αλλά πως η ευθύνη ανήκει στον εντολέα της δημοσκόπησης, ο οποίος έδωσε μόνο τα τέσσερα συγκεκριμένα ονόματα, δηλαδή των κ. κ. Πτωχού, Τατούλη, Κουτσούλη και Κουτουμάνου).

Με αφορμή όμως και το συγκεκριμένο γεγονός, απευθυνόμαστε στις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες μας της Πελοποννήσου για να τους επισημάνουμε ότι πολιτικοί μας αντίπαλοι χρησιμοποιούν ακόμη και αθέμιτους τρόπους για να τους επηρεάσουν και να περιορίσουν τη δυναμική του υποψήφιου Περιφερειάρχη μας Μανώλη Μάκαρη και του συνδυασμού μας “Πρώτα η Πελοπόννησος”. Πιστεύουν φαίνεται ότι επειδή έχουν χρηματοδότες, σχέσεις και επαφές με κέντρα εξουσίας και παράγοντες μπορούν να διαμορφώσουν τα αποτελέσματα που τους εξυπηρετούν.

Καλό θα είναι από εδώ και στο εξής να ακολουθήσουν τους κανόνες του fair play! Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη ώστε να βρεθούμε σε κάθε σημείο της Πελοποννήσου, να μιλήσουμε με κάθε κάτοικο της Περιφέρειάς μας, να αφουγκραστούμε τις ανάγκες, τις αγωνίες και τα προβλήματα των συνανθρώπων μας και να τους παρουσιάσουμε τις λύσεις που έχουμε σχεδιάσει.

Φίλες και φίλοι, σας ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή σας στην προσπάθειά μας, κάθε μέρα γινόμαστε περισσότερες και περισσότεροι, κάθε μέρα το “Πρώτα η Πελοπόννησος – Πρώτα οι άνθρωποί της” απλώνεται όλο και πιο πολύ στην Περιφέρειά μας!”, καταλήγει ο κ. Μάκαρης στην ανακοίνωσή του.

ΠΗΓΗ Korinthia.net.gr

Οι Κορίνθιοι αθλητές την Εθνικής Ομάδας Γου Σου Κουνγκ στον Δήμαρχο Κορινθίων

Previous article

Συνεχίζεται η διανομή των προϊόντων ΤΕΒΑ στους δικαιούχους – Τι περιλαμβάνει

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.