ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Στην μεταστέγαση του ΚΑΠΗ Σολομού σε νέο κτίριο προχωρά το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής

0

Η ικανοποίηση των αναγκών των πολιτών δεν είναι μία σταθερή διαδικασία. Αντιθέτως, είναι μια δυναμική διαδικασία στην οποία κάθε αυτοδιοικητικός οφείλει να επανέρχεται διαρκώς, αναζητώντας τρόπους να κάνει καλύτερη την ζωή τους.

Αυτή η θέση είναι και μία βασική αρχή για τον πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων, Βασίλη Γεώργαρη, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του και το προσωπικό του ΚΚΠ αναζητούν όλο αυτό το διάστημα τρόπους είτε για να δημιουργήσουν νέες υποδομές, είτε για να βελτιώσουν τις υπάρχουσες.

Στο πλαίσιο αυτό το ΔΣ του φορέα αποφάσισε την μεταστέγαση του «ΚΑΠΗ Σολομού» σε έναν καινούργιο, σύγχρονο, άνετο χώρο που να καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας.

Ο πρόεδρος του ΚΚΠ, Βασίλης Γεώργαρης, σχολιάζοντας την απόφαση του ΔΣ να προχωρήσει στην μεταστέγαση, σημείωσε πως «τα ΚΑΠΗ είναι φορείς που προωθούν την κοινωνική δράση και προσφορά των μελών και τα βοηθά να χτίζουν σχέσεις και να συμμετέχουν ενεργά στην δικτύωση της τοπικής κοινωνίας. Εμείς, είμαστε εδώ για να διευκολύνουμε αυτές τις προσπάθειες, κάτι που είναι εφικτό μόνο μέσα από την διαρκής ανανέωση και τον εκσυγχρονισμό των υποδομών».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν αίτηση μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά εντός 20 ημερών στο email: kkpdimkor@gmail.com ή με φυσική παρουσία στη διεύθυνση του Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων» στην Αδειμάντου 22α στην Κόρινθο.

Στην λαϊκή του Συνοικισμού και σε Μαψό – Κουταλά ο Σταυρέλης

Previous article

(ΦΩΤΟ) Με χειροκροτήματα και διάχυτο ενθουσιασμό υποδέχονται τα ορεινά χωριά τον Δημήτρη Πιστεύο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.