ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Ψυχογιός: “Γιατί απεντάχθηκαν τα αντιπλημμυρικά του Λουτρακίου;”

0

Ερώτηση προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κατέθεσε  σήμερα ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Κορινθίας  Γ. Ψυχογιός,  για την  απένταξη από το Ταμείο Ανάκαμψης του έργου αντιπλημμυρικής προστασίας στον Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ.Θεοδώρων, ύψους 25,5 εκ. Ευρώ.

«Είναι προφανές ότι η απένταξη ενός τέτοιου έργου, του οποίου μάλιστα η διαδικασία υλοποίησης βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, θέτει πολύ σοβαρά ζητήματα  ασφάλειας και προστασίας της ζωής των κατοίκων, αλλά και των υποδομών και του φυσικού περιβάλλοντος», σημειώνει ο βουλευτής

Τονίζει εξάλλου ότι η απένταξη του ως άνω έργου αφήνει πλήρως εκτεθειμένες τις τοπικές κοινωνίες του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ.Θεοδώρων, ενώ επισημαίνει ότι η αναγκαιότητα των έργων – ειδικά στην εποχή της κλιματικής κρίσης – είναι κάτι περισσότερο από αυταπόδεικτη.

Καταλήγοντας θέτει στον αρμόδιο Υπουργό το σαφές και ξεκάθαρο ερώτημα, σε ποιες άμεσες ενέργειες θα προβεί, ώστε να εξασφαλιστεί η αναγκαία χρηματοδότηση και να υλοποιηθεί το εξαιρετικά σημαντικό για τον Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ.Θεοδώρων έργο της αντιπλημμυρικής προστασία».

Δωρεάν Πρόγραμμα Γυμναστικής για Γυναίκες στο ΚΑΠΗ Ξυλοκάστρου

Previous article

“Έφυγε” για την κόμη της Βερενικής ο Γιώργος Γραμματικάκης

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.