ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ανακάλεσε την παραίτησή του ο Κούγιας: “είμαστε μια οικογένεια στην Κόρινθο”

0

Στην ανάκληση της απόφασή του να παραιτηθεί -και ουσιαστικά να αποχωρήσει από την Κόρινθο- προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας.

Αυτό προέκυψε ως αποτέλεσμα ύστερα από την σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. στα γραφεία της ομάδας, όπου έγιναν προσπάθειες να πειστεί ο Αλέξης κούγιας να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας.

Στην ανακοίνωσή του ο ΠΑΣ Κόρινθος, μετά το τέλος της συνεδρίασης του ΔΣ αναφέρεται ότι “ομόφωνα το Δ.Σ. δηλώνει την συμπαράστασή του προς στους προπονητές και ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και είμαστε βέβαιοι ότι όλοι θα ανταποκριθούν στην εμπιστοσύνη που τους δείχνουμε και στο τέλος ο ΠΑΣ Κόρινθος θα πάρει την άνοδο στη ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2…”.

Στην δική του δήλωση ο πρόεδρος του ΠΑΣ Κόρινθος αναφέρει ότι “κατά την σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. στα γραφεία της ομάδας μας η οποία έγινε με πρωτοβουλία των, κ. Πιέτρη, κ. Παπαγιαννόπουλου και κ. Τριαντάφυλλου αντιλήφθηκα πως αυτοί που είμαστε πλέον στο Δ.Σ. του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ είμαστε μια οικογένεια και ανεξάρτητα από το προσωπικό μας κόστος-λόγω των διαιτητικών οργίων των Πουλόπουλου, Τσαμούρη, Τουρέλη που συνοδεύτηκε από συναισθήματα απόγνωσης- δεν είμαστε μόνο απλοί σύμβουλοι αλλά έχουμε και άλλους πολύ σοβαρότερους δεσμούς φιλίας, αλληλοεκτίμησης και συναισθήματα ευθύνης προς τους χιλιάδες φιλάθλους της ΜΠΑΡΤΣΑΣ στον Νομό Κορινθίας.

Εκείνο που με συγκίνησε ακόμη περισσότερο ήταν, όταν σήμερα το πρωί ο δημοσιογράφος κ. Γεωργούτσος – ο οποίος παρουσιάζει την γνωστή αθλητική εκπομπή στον σταθμό SPORTS STON NOTO Καλαμάτας – με ενημέρωσε ότι στις δύο παρουσίες μου στην εκπομπή του έκανε ρεκόρ τηλεθέασης από ιδρύσεως του σταθμού και ότι την ώρα της παρουσίας μου απεστάλησαν χιλιάδες μηνύματα από την Κορινθία.

Διαβάζοντας μόνο τα 200 λόγω έλλειψης χρόνου της εκπομπής, μου ζητούσαν την παραμονή μου στην ομάδα αλλά και να προσπαθήσουμε μαζί με τους συνεργάτες μου να ξαναβάλουμε τον ΠΑΣ Κόρινθος στον ποδοσφαιρικό χάρτη, δηλαδή ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 και ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1 που είναι και η φυσική του θέση!

Αποφάσισα έτσι να ανακαλέσω την παραίτησή μου παραμένοντας στην θέση του Προέδρου της ομάδας μας !

Υπογράφηκε η σύμβαση για το νέο μουσικό σχολείο Κορίνθου

Previous article

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ: Δείτε το νέο ψηφιακό μουσείο για την κορινθιακή σταφίδα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.