ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ημερίδα από το Επιμελητήριο για την νεανική παραβατικότητα

0

Με αφορμή την αύξηση των δεικτών παραβατικότητας των νέων στη χώρα μας, το ΙΕΚ ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κορινθίας διοργανώνουν στην Κόρινθο ημερίδα με θέμα “Σκιαγραφώντας τη νεανική παραβατικότητα: ο ρόλος των socialmedia”. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ανησυχητικό φαινόμενο που οι αιτίες του είναι πολυδιάστατες, επηρεάζοντας το σύνολο της κοινωνικής ζωής και έχοντας σαφές αντίκτυπο μακροπρόθεσμα στην ίδια την κοινωνία.

Ομιλητές θα είναι

  • ο κ. Ευστράτιος Παπάνης, Σύμβουλος, Συγγραφέας-Καθηγητής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου μιλώντας για την “παραβατικοτητα στο σχολείο ως παράγοντας πρόβλεψης ενήλικης παραβατικότητας”,
  • η Κέλλυ Ιωάννου, Καθηγήτρια Ψηφιακής Εγκληματολογίας- Διεθύντρια του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, με θέμα “Νέοι και Ψηφιακή Επιθετικότητα: Τα Κρυμμένα Πρόσωπα μιας Online Γενιάς” και 
  • η Μαρία Μουζάκη Κοινωνιολόγος-Σύμβουλος, phd-Υπεύθυνη Προγραμμάτων Σπουδών του ΙΕΚ, η οποία θα αναφερθεί στο κυνήγι της εικόνας του εαυτού σε μια διαρκώς ρευστή κοινωνική πραγματικότητα.

Στην ημερίδα θα συμμετέχουν επίσης εκπρόσωποι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας και ειδικότερα οι Α/Α’ Λιμνιάτης Γεώργιος του Α.Τ. Κορίνθου και ο Υ/Α’ Φρυγγέλης Σπυρίδων του Τ. Α. Κορίνθου.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 12 Ιανουαρίου στις 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ορίστηκαν οι οκτώ αντιδήμαρχοι στον δήμο Σικυωνίων – Ποιοι παίρνουν αντιμισθία και ποιοι όχι

Previous article

Μίνι ανασχηματισμός Μητσοτάκη με καρατόμηση Οικονόμου – ποιοι έρχονται και ποιοι φεύγουν

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.