ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μέγαρα: Συνελήφθη ο 23χρονος Ρομά που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό του 4χρονου

0

Συνελήφθη ο 23χρονος Ρομά που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό του 4χρονου γιου της συντρόφου του στα Μέγαρα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, για τον άνδρα είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων.

Αποσωληνώθηκε ο 4χρονος
Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την ενημέρωση του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», ο 4χρονος από τα Μέγαρα αποσωληνώθηκε την Κυριακή (14/1) και έκτοτε ανταποκρίνεται σε λεκτικά ερεθίσματα, εκτελεί εντολές, έχει καλή κινητικότητα δεξιού άνω και κάτω άκρου, ενώ υπολείπεται η κινητικότητα του αριστερού άνω και κάτω άκρου.

Πώς έγινε το περιστατικό στα Μέγαρα
Ο άγριος ξυλοδαρμός του 4χρονου σημειώθηκε στις 10 Ιανουαρίου το μεσημέρι στον καταυλισμό Ρομά στον Βλυχό Μεγάρων, όπου διαμένει η οικογένεια. Η μητέρα, επιστρέφοντας σπίτι της, άκουσε φωνές και είδε τον σύντροφό της να κακοποιεί τον 4χρονο γιο της.

Η ίδια, μιλώντας στο Mega τότε, περιέγραψε όσα εκτυλίχθηκαν. «Με έστειλε να πάω να πάρω τσιγάρα. Ο σύντροφός μου σήκωσε το τετράχρονο πολύ ψηλά με τα χέρια του και το έσκασε κάτω στο πλακάκι με όλη του τη δύναμη και του έδινε κλωτσιές στο κεφάλι. Όταν έφθασα εγώ στο σπίτι, το μόνο που άκουσα ήταν ένα ”ααα” από το παιδί», τόνισε.

Όπως ανέφερε, όταν τον ρώτησε αν χτύπησε το παιδί, εκείνος της είπε ότι ζαλίστηκε και λιποθύμησε.

Αναφορικά με τα εγκαύματα που φέρει ο τετράχρονος, η μητέρα του δήλωσε: «Πριν έναν μήνα είχε βάλει καυτό νερό και μου λέει ”φέρε μου τις κάλτσες απ’ έξω”. Πέταξε το παιδί μέσα στη λεκάνη με το καυτό νερό. Έχει καεί ολόκληρο. Όταν το είδα το παιδί, μου είπε ότι το έβαλαν τα άλλα παιδιά». «Δεν με άφηνε να κάνω βήμα» είπε, καταλήγοντας, η μητέρα του τετράχρονου παιδιού απαντώντας στην ερώτηση γιατί δεν έφευγε από το σπίτι.

Αποστρατεύτηκε ο Χαράλαμπος Τετράδης

Previous article

Ποιους όρισε ο Σταυρέλης νέους άμισθους συνεργάτες

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.