ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Βέλο: Μεγάλη φωτιά στο εργοτάξιο του δήμου – Βρέθηκε εμπρηστικός μηχανισμός στους κάδους απορριμμάτων

0

Aναστάτωση και ιδιαίτερο προβληματισμό προκάλεσε η φωτιά που εκδηλώθηκε σήμερα Κυριακή το πρωί στο εργοτάξιο του Δήμου Βέλου-Βόχας, στο Βέλο.

Όπως αναφέρει σε διαδοχικές αναρτήσεις ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας Θανάσης Μανάβης -ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο εργοτάξιο του Βέλου, ανεβαίνοντας μάλιστα και ο ίδιος σε μηχάνημα για να σβήσει τη φωτιά- βρέθηκε εμπρηστικός μηχανισμός μέσα στους κάδους απορριμμάτων.

Το εργοτάξιο σώθηκε χάρη στους εργαζόμενους οι οποίοι με αυτοθυσία πάλεψαν με τις φλόγες προστατεύοντας την δημοτική περιουσία.

Η πρώτη ανακοίνωση

Άγνωστοι για την ώρα δράστες, στις 9,30, σήμερα το πρωί, έβαλαν φωτιά στο εργοτάξιο του δήμου Βέλου-Βόχας, στο Βέλο.

Προσπάθησαν να κάψουν όλο τον στόλο και τον εξοπλισμό του δήμου, που σώθηκε την τελευταία στιγμή, χάρη στην αυτοθυσία των εργαζομένων, οι οποίοι, σε ελάχιστα λεπτά κατάφεραν να απομακρύνουν τα οχήματα και ιδιαίτερα τα απορριμματοφόρα.!

Ο δήμαρχος Θανάσης Μανάβης, οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Μπουτσιούκος και Βαγγέλης Λυμπερόπουλος μαζί με τον Δημητρη Σαββίδη που βρέθηκαν αμέσως εκεί μαζί με 4 οχήματα της Πυροσβεστικής, κινητοποίησαν όλες τις δυνάμεις του δήμου και πρόλαβαν να σώσουν τα οχήματα.

Η ανταπόκριση των εργαζομένων μας ήταν συγκινητική και σε ελάχιστα λεπτα ήταν ΟΛΟΙ στις θέσεις τους και έδωσαν μάχη με τις φλόγες!

Ο εμπρηστικός μηχανισμός τοποθετήθηκε στους πλαστικούς κάδους και αμέσως επεκτάθηκε ανεξέλεγκτα στον χώρο.

Η φωτιά μετά από προσπάθεια τέθηκε ευτυχώς υπό έλεγχο και ευχαριστούμε την Πυροσβεστική για την άμεση ανταπόκριση της.

Γεμάτος οργή οι αντιδήμαρχος Γιάννης Μπουτσιούκος δήλωσε:

«Είναι αλητεία και αθλιότητα. Τα άρρωστα μυαλά που σκέφτηκαν και εκτέλεσαν αυτή την τραγική πράξη, θα βρεθούν και θα τιμωρηθούν όπως τους αξίζει. Τίποτα δεν θα μας πτοήσει. Η υπηρεσία καθαριότητας, αύριο το πρωί, θα είναι στους δρόμους, πιο αποφασισμένη από ποτέ. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει». Η δημοτική αρχή Μανάβη δεν τρομοκρατείται, ας το καταλάβουν μία για πάντα».

Η δεύτερη ανακοίνωση 

“Απο την πρώτη στιγμή ο δήμαρχος Θανάσης Μανάβης, βρέθηκε στο εργοτάξιο του Βέλου και άρχισε να απομακρύνει οχήματα, ενώ ανέβηκε σε μηχάνημα και άρχισε να σβήνει την φωτιά.!!!!

Μαζί με τους άλλους χειριστές και εργαζόμενους, κατάφεραν να σώσουν τα πολύτιμα οχήματα και μηχανήματα.!!!

Για ελάχιστα λεπτά δεν καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοτάξιο και ο στόλος μας.

Ο δήμαρχος συγκλονισμένος απο την πράξη εκδίκησης απέναντι στον δήμο, σχολίασε:

“Δεν έβαλαν φωτιά στον Μανάβη. Στο υστέρημα και τον ιδρώτα των δημοτών του δήμου Βέλου-Βόχας έβαλαν. Αυτό προσπάθησαν να κάψουν. Δεν θα τους περάσει. Είμαστε εδώ με κάθε τρόπο να προστατεύσουμε την περιουσία του δήμου μας. Οι αμετανόητοι και οι καθοδηγητές τους, θα καταλάβουν σύντομα πόσο έχουν αλλάξει οι εποχές. Ευχαριστώ από την ψυχή μου, τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες μου, για την αυτοθυσία τους. Ο δήμος Βέλου-Βόχας έμεινε όρθιος και είναι πολύ μικροί όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να μας κάνουν κακό.”..!”

Τρίτη σερί ισοπαλία για την Κόρινθο, γκρίνια για την διαιτησία από τον Κούγια

Previous article

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των εργαζομένων της ΔΕΥΑ Κορίνθου (φωτογραφίες)

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.