ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Και η Χριστοφιλοπούλου από το ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ

0

Στη ΝΔ προσχώρησε η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου. Το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν πολλές φήμες για συμμετοχή της στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Η σημερινή ανακοίνωση εκτιμάται ότι είναι προάγγελος αυτής της υποψηφιότητας.

«Με χαρά υποδέχομαι στη μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας την Εύη Χριστοφιλοπούλου. Μια πολιτικό με την οποία, παρότι προερχόμασταν από διαφορετικούς χώρους, συνεργαστήκαμε άψογα στο παρελθόν στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και έχει δημόσια στηρίξει τις μεταρρυθμίσεις που προωθήσαμε στη διάρκεια της σημερινής και της προηγούμενης κυβερνητικής μας θητείας. Οι πόρτες της Νέας Δημοκρατίας ήταν και παραμένουν ανοιχτές για εκείνους που συμμερίζονται το πολιτικό μας όραμα και έχουν τη διάθεση να αγωνιστούν για την υλοποίησή του», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Εύη Χριστοφιλοπούλου: «Εδώ και καιρό έχω λάβει δημοσίως σαφή θέση και έχω στηρίξει την κυβέρνηση, που χειρίστηκε με επιτυχία πολλαπλές κρίσεις, προώθησε σημαντικές μεταρρυθμίσεις και πέτυχε αξιοθαύμαστα αποτελέσματα για την οικονομική ανάκαμψη της χώρας. Σήμερα, έχοντας συναίσθηση της ευθύνης μου, συστρατεύομαι με τη Νέα Δημοκρατία και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος έχει αποδείξει ότι διαθέτει ένα σαφές πολιτικό όραμα, με προοδευτικό πρόσημο και απτό έργο που πηγαίνει την Ελλάδα μπροστά.

ΦΩΤΟ: η Πράσινη Πόλη έκοψε την πίτα της και εύχεται…

Previous article

Έπιασε δουλειά η Τροχαία στην Κόρινθο – Αφαίρεση πινακίδων για παράνομο παρκάρισμα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.