ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Η καθημερινότητα στο επίκεντρο του Μανάβη

0

Την εξυπηρέτηση της καθημερινότητας θέτει ως πρώτο στόχο η νέα δημοτική αρχή Βέλου Βόχας. Όπως αναφέρει ο δήμαρχος Θανάσης Μανάβης, “Η καθημερινότητα ήταν ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ για την νέα δημοτική αρχή το πρώτο και μεγάλο στοίχημα. Να αλλάξουμε την εικόνα του δήμου και να μπορούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των πολιτών μας, με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Έτσι ανασυγκροτήσαμε άμεσα την υπηρεσία καθαριότητας και πρασίνου, με σχέδιο που ήταν έτοιμο πριν αναλάβουμε και ξεκινήσαμε τον καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων.

Δημόσιοι χώροι, δρόμοι, νεκροταφεία, αυλάκια καθαρίστηκαν. Βλάβες διορθώθηκαν. Η παραλιακή ζώνη καθαρίστηκε. Οργανώθηκε η αποκομιδή των απορριμμάτων και απομακρύνθηκαν τα ογκώδη. Άμεσα άρχισαν οι επισκευές και βελτιώσεις σε όλα τα σχολεία του δήμου με ιεράρχηση και πρόγραμμα.

Συνεχίζουμε, σε κάθε γωνιά του δήμου. Ο δήμος Βέλου-Βόχας αυτή την στιγμή σε λιγότερο από ένα μήνα μπορεί πλέον να ανταποκριθεί σε κάθε πρόβλημα των χωριών μας την ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ!!!!Αυτό το στοίχημα θα το κερδίσουμε για πάντα…”!

Έπιασε δουλειά η Τροχαία στην Κόρινθο – Αφαίρεση πινακίδων για παράνομο παρκάρισμα

Previous article

ΕΠΕΙΓΟΝ: Δεν ανεβαίνει το σχολικό λεωφορείο για την Στιμάγκα λόγω κακοκαιρίας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.