Life

Συνελήφη ο οδηγός που σκότωσε σε τροχαίο τον 20χρονο στο Μπολάτι

0

Για τρεις δράσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας ενημέρωσε η ΕΛΑΣ. Πρόκειται για τρεις συλλήψεις που αφορούσαν κλοπές, αλλά και τον θάνατο του 20χρονου σε τροχαίο ατύχημα στο Μπολάτι. (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Ειδικότερα οι ανακοινώσεις της ΑΔ Κορινθίας:

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για απόπειρα διακεκριμένης περίπτωσης κλοπήςΣυνελήφθη, χθες (9.2.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 25χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, προσπάθησε να αφαιρέσει μετασχηματιστή ηλεκτρικού ρεύματος. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν γάντια, διαρρηκτικό εργαλείο και εργαλεία φόρτωσης και ανύψωσης αντικειμένων. Τέλος, κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα βεγγαλικάΣυνελήφθη, χθες (9.2.2024) το πρωί, στο
Κιάτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνιών, 52χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε κατάστημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -11- βεγγαλικά και -1- καπνογόνο, στερούμενος της προβλεπόμενης άδειας από την αρμόδια αρχή.
Σύγκρουση οχημάτων με θανάσιμο τραυματισμό ενός (1) ατόμουΧθες (9.2.2024) το μεσημέρι, στο 13,8ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου – Πατρών, Ι.Χ. επιβατηγό που οδηγούσε 43χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με  δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 21χρονος αλλοδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 21χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.

Συνεχίζουν τη μονομαχία χωρίς ανάσα Λουτράκι και Πέλοπας

Previous article

Κόρινθος: Παράταση τριών μηνών στην ολοκλήρωση της πανσιόν φιλοξενίας αδέσποτων

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Life