ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μειώθηκε η ποινή του Αλέξη Κούγια – Από 3,5 μήνες σε 57 ημέρες

0

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ μείωσε την ποινή απαγόρευσης εισόδου που είχε επιβληθεί στον αντιπρόεδρο και νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρόεδρο του ΠΑΣ Κόρινθος, Αλέξη Κούγια.

Ο Αλέξης Κούγιας είχε τιμωρηθεί αρχικά με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 3,5 μήνες ωστόσο δικαιώθηκε -εν μέρει- μετά την έφεση που κατέθεσε.

Σε δηλώσεις του στο Korinthos news, o κ. Κούγιας ευχαρίστησε τον δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Σταυρέλη, τον αντιπρόεδρο του ΠΑΣ Κόρινθος Γιώργο Πιέτρη και τους αδερφούς Μαργέτη που κατέθεσαν ως μάρτυρες και διέψευσαν τις συκοφαντίες που του είχανε προσάψει, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κορινθίας, Μιχάλη Τσιχριτζή, που είπε την πραγματικότητα, ενώ όπως είπε χάρηκε ιδιαίτερα που ως μάρτυρας υπερασπίσεως ήταν και ο προπονητής της ομάδας Adrian Barbullushi, ο οποίος μέρα με την ημέρα συνδέεται πιο πολύ με την πόλη, την ομάδα και το μέλλον της ομάδας.

Τέλος δήλωσε συγκλονισμένος από τις εκδηλώσεις αγάπης το φιλάθλων προς το πρόσωπό του, καθώς οι στιγμές που έζησε ήταν μοναδικές από τους οπαδούς της Κορίνθου που ήταν στο γήπεδο, αλλά και από όλο το νομό και πραγματικά είπε ο κ. Κούγιας θέλω να πω ότι νοιώθω πολύ όμορφα γιατί σιγά-σιγά αρχίζει και παίρνει σάρκα και οστά το όνειρό μας να επανέλθει η Κόρινθος εκεί που της αξίζει στη super league 1“.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Δέχεται τυπικά κι εν μέρει κατ’ ουσία την έφεση του Αλέξιου Κούγια, προέδρου του σωματείου «ΠΑΣ Κόρινθος», κατά της υπ’ αριθμ. 69/2024 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.
Μεταρρυθμίζει την απόφαση και επιβάλλει στον εκκαλούντα:
α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στο χώρο των αποδυτηρίων και στον αγωνιστικό χώρο για πενήντα (50) ημέρες για την παράβαση του άρθρου 10 παρ. 1 περ. δ Ι του Π.Κ. κατ’ εξακολούθηση και,
β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στο χώρο των αποδυτηρίων και στον αγωνιστικό χώρο για δεκαπέντε (15) ημέρες για την παράβαση του άρθρου 10 παρ. 1 περ. ε του Π.Κ.
Καθορίζει την συνολική ποινή απαγόρευσης εισόδου στο χώρο των αποδυτηρίων και στον αγωνιστικό χώρο που επιβλήθηκε στον εκκαλούντα, την οποία ορίζει σε πενήντα επτά (57) ημέρες.
Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «ΠΑΣ Κόρινθος» χρηματική ποινή ύψους 1.000 ευρώ.
Απειλεί σε βάρος του σωματείου «ΠΑΣ Κόρινθος» χρηματική ποινή ύψους 2.000 ευρώ σε περίπτωση μη τήρησης της ως άνω συνολικής ποινής απαγόρευσης εισόδου.
(αγώνας της 12.11.2023, Παναργειακός-ΠΑΣ Κόρινθος, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

Δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ’ ουσία την έφεση του Αλέξιου Κούγια, προέδρου του σωματείου «ΠΑΣ Κόρινθος», κατά της υπ’ αριθμ. 71/25.1.2024 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.
Μεταρρυθμίζει την απόφαση και επιβάλλει στον εκκαλούντα την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στο χώρο των αποδυτηρίων και στον αγωνιστικό χώρο για δεκαπέντε (15) ημέρες, για την παράβαση του άρθρου 10 παρ.1 περ.δ΄ι του Π.Κ.
Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «ΠΑΣ Κόρινθος» χρηματική ποινή ύψους 500 ευρώ.
Απειλεί σε βάρος του σωματείου «ΠΑΣ Κόρινθος» χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ σε περίπτωση μη τήρησης της ως άνω συνολικής ποινής απαγόρευσης εισόδου.
(αγώνας της 26.11.2023, ΠΑΣ Κόρινθος-ΑΕ Μυκόνου, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)».

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από το χτεσινό δημοτικό συμβούλιο και την σημερινή δημοτικη αγορα – Τι αποφασίστηκε

Previous article

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Ναρκωτικά, όπλα, βεγγαλικά και αρχαία – Απ’ όλα είχε ο …μπαξές

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.