ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο π. Χαράλαμπος Λίβυος Παπαδόπουλος έρχεται στο Λουτράκι για το νέο του βιβλίο

0

Το Βιβλιοπωλείο «ΚΙΒΩΤΟΣ», στην Κόρινθο, και οι Εκδόσεις «ΨΥΧΟΓΙΟΣ» διοργανώνουν εκδήλωση για τον π. Χαράλαμπο Λίβυο – Παπαδόπουλο, µε αφορµή το νέο του βιβλίο, µε θέµα: «Γίνε αυτό που είσαι, μπορείς και αντέχεις».

Ο π. Λίβυος θα βρεθεί στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου την Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου και ώρα 6:30 το απόγευμα. Μετά την παρουσίαση του παραπάνω βιβλίου του, θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων του.

”Μην ΠΕΘΑΝΕΙΣ προτού γίνεις αυτό για το οποίο ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ. Μην πεθάνεις προτού συναντήσεις τον ΑΝΘΡΩΠΟ που θα μπορούσες να ΓΙΝΕΙΣ.

Μάθε τι ΕΙΣΑΙ, τι ΜΠΟΡΕΙΣ και τι ΑΝΤΕΧΕΙΣ. Στη ΖΩΗ δε γίνεται αυτό που λέμε αλλά εκείνο που πιστεύουμε ΒΑΘΥΤΕΡΑ για εμάς.

Τα πάντα είναι ιστορίες και αφηγήσεις. Άλλαξε την ΑΦΗΓΗΣΗ που έχεις για εσένα και θα αλλάξει η ΖΩΗ σου. Πες μια ΝΕΑ δυναμική ΙΣΤΟΡΙΑ για σένα.

Συνάντησε τον ΗΡΩΑ μέσα σου, τα χαρίσματα και τις ικανότητες σου. ΣΠΑΣΕ τις περιοριστικές πεποιθήσεις.

ΣΥΝΔΕΣΟΥ με την αλήθεια σου, το φως, τον Θεό που κουβαλάς. Μην κοιτάς τι έπαθες αλλά τι ΜΠΟΡΕΙΣ να κάνεις.

Στα λάθη σου δες τις κρυμμένες ΔΥΝΑΜΕΙΣ σου. Στις δοκιμασίες τις ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ευκαιρίες. Σήκω και πες ξανά την ιστορία σου με πείσμα, πάθος και ΔΙΨΑ για ζωή.

Σίγουρα ΜΠΟΡΕΙΣ πολύ περισσότερα από εκείνα που σου είπαν και σε προγραμμάτισαν .

ΓΙΝΕ αυτό που ΜΠΟΡΕΙΣ και δεν έγινες ακόμη.”

Ποιος είναι

Ο πρωτοπρεσβύτερος Χαράλαμπος Παπαδόπουλος ή π. Λίβυος, γεννήθηκε το 1975 στο Ηράκλειο Κρήτης. Φοίτησε στην Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Κρήτης, στη Θεολογική Σχολή Θεσσαλονίκης και στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου παρακολούθησε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Certificate in Coaching – AC Accredited» κι έλαβε πτυχίο πιστοποιημένου life coach.

Ως συγγραφέας και ομιλητής ασχολείται με θέματα πνευματικής αυτογνωσίας και θεραπείας που έχουν βάση τους την ορθόδοξη χριστιανική πνευματικότητα, καθώς και τις σύγχρονες σχολές ψυχοθεραπευτικής διαδικασίας, προσωπικής εξέλιξης και Life Coaching. Έχει συγγράψει πολλά βιβλία, ενώ έχει συμμετάσχει με κείμενα του σε αρκετούς συλλογικούς τόμους. Έργα και ομιλίες του έχουν μεταφραστεί στα ρωσικά, τα ρουμανικά, τα βουλγαρικά, τα γεωργιανά και τα ουγγρικά.

Σήμερα ζει στη νότια Κρήτη, στο χωριό Πύργος Μονοφατσίου, και είναι εφημέριος στην Ενορία Αγίας Ειρήνης Πύργου της Ι.Μ. Γορτύνης και Αρκαδίας. Είναι έγγαμος και έχει τρία παιδιά.

Έρχεται στην Κόρινθο την άλλη Παρασκευή – συναντήσεις και ομιλία στο Επιμελητήριο…

Previous article

Ούτε ιερό ούτε όσιο! Έκλεψαν τάματα και χρυσαφικά από το παγκάρι της Εκκλησίας στην Περαχώρα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.