Διπλή συνεδρίαση θα έχει το δημοτικό συμβούλιο Κορινθίων την ερχόμενη Δευτέρα. Η πρώτη συνεδρίαση αφορά την ψήφιση του προϋπολογισμού ένα πολύ σοβαρό θέμα, καθώς η κατάρτισή του έχει καθυστερήσει ιδιαίτερα, με όσα προβλήματα συνεπάγεται κάτι τέτοιο.
Η δεύτερη συνεδρίαση, πάντως, είναι εξ ίσου ενδιαφέρουσα, καθώς εκεί εμπεριέχονται και δύο θέματα που αφορούν την ΔΕΥΑΚ. Το πρώτο έχει να κάνει με τις μειώσεις των τελών ύδρευσης και το δεύτερο με την ανασύνθεση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.
Από εκεί και πέρα, υπάρχουν:
- Σύσταση επιτροπής για την τροποποίηση του Κανονισμού Νεκροταφείων
- Σύσταση επιτροπής χωροθέτησης κάδων απορριμμάτων
- Ορισμός δύο εκπροσώπων του Δήμου έναν δημοτικό σύμβουλο και έναν υπάλληλο της Διεύθυνσης ή του Τμήματος Παιδείας, για τα Σχολικά Συμβούλια των σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου.
- Αίτημα περί καταβολής σε δόσεις ( με προκαταβολή 30%) για τέλη κατάληψης κοινοχρήστων χώρων έτους 2024, επιχειρήσεων του Δήμου
- Τροποποίηση της αριθμ. 44/456/2023 Α.Δ.Σ. ως προς την επιτροπή 31 για την παραλαβή της υπηρεσίας με τίτλο «Ψηφιακή αναβάθμιση και μετασχηματισμός Δήμου Κορινθίων» ΤΜΗΜΑ Α -Ψηφιακές Υπηρεσίες (Α.Μ.:121/2022)
- Παράταση ισχύος σύμβασης ‘Εκπόνησης σχεδίου αστικής προσβασιμότητας (ΣΑΠ) στο Δήμο Κορινθίων
- Παράταση σύμβασης προμήθειας και εγκατάστασης δικτύου φυσικού αερίου σε κτίρια του Δήμου
Κορινθίων - Έγκριση 2ου ΑΠΕ εκτέλεσης του έργου «ΟΔΟΠΟΙΑ Δ.Ε. ΣΟΛΥΓΕΙΑΣ Α.Μ. 40/2021
- Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «ΟΔΟΠΟΙΙΑ Δ.Ε. ΣΟΛΥΓΕΙΑΣ» Α.Μ. 36/2022
- Έγκριση 2ου ΑΠΕ του έργου «ΟΔΟΠΟΙΙΑ Δ.Ε. ΤΕΝΕΑΣ» Α.Μ. 40/2022
- Καθορισμός αμοιβής μελών του Δημοτικού Συμβουλίου
- Καθορισμός αμοιβής πληρεξούσιου δικηγόρου
- Καθορισμός αμοιβής πληρεξούσιου δικηγόρου
- Πρακτική άσκηση της σπουδάστριας κυρίας Ξανθίππης – Παρασκευής Φιλατζικιώτη, του τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου









Comments