ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Ενδιαφέροντα θέματα αύριο στο δημοτικό συμβούλιο – Πρώτη λογοδοσία Σταυρέλη

0

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένεται το αυριανό δημοτικό συμβούλιο στην Κόρινθο, καθώς περιλαμβάνει σημαντικά θέματα που δεν αποκλείεται να προκαλέσουν και εντάσεις.

Παράλληλα, μετά την συνεδρίαση, θα γίνει ειδική συνεδρίαση για την πρώτη λογοδοσία της νέας δημοτικής αρχής και του νέου δημάρχου.

Στα ενδιαφέροντα θέματα περιλαμβάνονται η “Έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής υπηρεσίας για το έργο «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ – ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΕ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ», ένα πολύπαθο έργο που εξακολουθεί να προκαλεί προβλήματα στην “λειτουργία” του, καθώς πολύ συχνά ολόκληρες περιοχές μένουν βυθισμένες στο σκοτάδι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Πέραν αυτού βέβαια, υπάρχει και το οικονομικό μέρος της σύμβασης, την οποία πολλάκις ο κ. Σταυρέλης έχει χαρακτηρίσει “σκάνδαλο” και έχει υποσχεθεί να την ανατρέψει.

Ένα άλλο ενδιαφέρον θέμα αφορά την «Έγκριση “Κοινωνικού Αντιτίμου” ως προϋπόθεση εγγραφής των μελών Κ.Α.Π.Η.”. Το θέμα αυτό δεν αναμένεται να περάσει από την μειοψηφία, αν και είναι σύμφωνο με την παρ. 6 του άρθρου 5 του Κανονισμού Λειτουργίας των Κ.Α.Π.Η. του δήμου Κορινθίων.

  • Τέλος, απο τα άλλα θέματα ξεχωρίζουν:
  • Η συγκρότηση Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και προβολής του Δήμου
  • Ο ορισμός εκπροσώπων με τους αναπληρωτές τους για την συγκρότηση πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων συμβουλίων επιθεώρησης των θεάτρων και κινηματογράφων του Ν. Κορινθίας.

Απομακρύνθηκαν φέρτα υλικά από τον Επαρχιακό δρόμο Σχίνο- Μαυρολίμνη

Previous article

Kέρδισε τον Βύζαντα και συνέχισε στην πρώτη θέση ο ΠΑΣ – Μόνο το Άργος έμεινε στο κυνήγι του

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.