ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Αλέξη τι κάνεις; Ο Κούγιας απαγόρευσε στην ομάδα να χρησιμοποιήσει το πούλμαν για να πάει στην Ραφήνα!

0

Σε μία ακόμα ακατανόητη απόφαση που δυναμιτίζει ακόμα περισσότερο το κλίμα στην ομάδα και τις σχέσεις του με την τοπική κοινωνία προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας. Όπως ενημερώνει η διοίκηση τυο ΠΑΣ Κόρινθος με ανακοίνωσή της ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣ Κόρινθος απαγόρευσε στην ομάδα να χρησιμοποιήσει το πούλμαν για να μεταβεί στην Αραφήνα για το αυριανό παιχνίδι με το αιτιολογικό ότι είναι δικό του.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣ Κόρινθος, ακατανόητα, απαγόρευσε σήμερα με εντολή του, την μετακίνηση της ομάδας με το πούλμαν, το οποίο, θεωρητικά της ανήκει και φέρει το σήμα της.

Ο κ.Κούγιας, θεωρεί ότι είναι δικό του το λεωφορείο και δεν το διαθέτει πλέον στην ομάδα, που τόσο…αγάπησε όπως λέει.!!!

Δεν μας εκπλήσσει αυτή η συμπεριφορά. Απεναντίας μας δικαιώνει!

Η Κόρινθος θα πάει με αξιοπρέπεια, στην Ραφήνα και θα παίξει για την νίκη και την ιστορία της.

Ο πρώην πρόεδρος, προφανώς, ήθελε η ομάδα να διαλυθεί με την αποχώρηση του και δεν μπορεί να δεχθεί, ότι αυτή η πόλη και αυτή η ομάδα, δεν υποκύπτουν σε καπρίτσια και λεονταρισμούς.

Η διοίκηση είναι αποφασισμένη, με όποιο κόστος και όποια θυσία και αν χρειαστεί να οδηγήσει την ομάδα, όπως τις αξίζει στον δρόμο των επιτυχιών.

Και στο ποδόσφαιρο δυστυχώς αποδεικνύεται το….Ου παντός πλειν ες Κόρινθον…κ.Κούγια..!!!

Ελπίζουμε στον επόμενο ποδοσφαιρικό σας σταθμό, να βρείτε κάτι που να το σεβαστείτε, αγαπήσετε και να το υπηρετήσετε κανονικά αυτή την φορά!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Τους εθελοντές δασοπυροσβέστες βράβευσε ο δήμος Κορινθίων

Previous article

Πέρασε από το Ξυλόκαστρο και διατήρησε τις ελπίδες του ο Πέλοπας – Πεντάρα ο ΑΟΛ, καυτός ο Κύψελος

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.