ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Πως να λύσετε τις διαφορές σας με τον δήμο Βέλου Βόχας με δωρεάν συμβουλές

0

Με τη συμμετοχή δημοτών πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα από το δήμο Βέλου Βόχας ημερίδα ενημέρωσης & από κοινού συζήτηση, με θέμα το σοβαρό πρόβλημα της έλλειψης εσόδων του δήμου.

Κατά την  ομιλία του ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Χρήστος Αγγελόπουλος  ανακοίνωσε την πρωτοπόρα συνεργασία  με τη εταιρεία συμβούλων PlanAhead Consulting με το δήμο, η οποία θα παρέχει δωρεάν συμβουλές στους δημότες που το επιθυμούν, προκειμένου να δώσουν λύση στα χρέη τους από όπου και αν προέρχονται. Σύντομα θα ανακοινωθούν και δράσεις επιβράβευσης προς τους δημότες που είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κος Αγγελόπουλος, διευκρίνισε πως οι οφειλές στην ύδρευση είναι πολύ μεγάλες και τα ποσά πλέον υπέρογκα. 

Με αυτή την δράση, ο δήμος δίνει μια μεγάλη ευκαιρία στους δημότες που βρίσκονται σε οικονομικό αδιέξοδο να προβούν με τις συμβουλές ένας ειδικός βάζοντας σε τακτοποίηση τα χρεών τους.

Προτάθηκε μια φορά την εβδομάδα αρχικά, υπάλληλος της συγκεκριμένης εταιρείας, κατόπιν ραντεβού, να συμβουλεύει τους πολίτες για την τακτοποίηση των οφειλών τους, δια ζώσης.

Ο Γεώργιος Τσακίρης Ιδρυτής &  Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας PlanAhead, παρουσίασε τα σχέδια και τις πρωτοβουλίες που έχουν ετοιμάσει για τον δήμο, καθώς και τα οφέλη που αναμένεται να προκύψουν από τη συνεργασία αυτή και ήλθε σε διάλογο με τους πολίτες απαντώντας στις απορίες τους, για τη νέα αυτή παροχή.

Σε δημόσια διαβούλευση η κυκλοφοριακή μελέτη της Αρχαίας Κορίνθου

Previous article

Δήμος Κορινθίων: Γαλάζιες σημαίες με …bonus! τι αποφασίστηκε χτες στο ΔΣ για τουριστική προβολή και Περίανδρο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.