ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ: Παρουσιάστηκε το 1ο στάδιο της μελέτης για το Τοπικό Πολεοδομικό

0

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Πέμπτη, 28 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο «Alkyon Resort» η παρουσίαση του 1ου Σταδίου της μελέτης του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου Δημοτικής Ενότητας Βέλου & Δημοτικής Ενότητας Βόχας, από την ανάδοχο κοινοπραξία της μελέτης”.

Αυτό μας ενημερώνει το γραφείο Τύπου του δήμου Βέλου Βόχας και συμπληρώνει ότι “ο δήμαρχος Θανάσης Μανάβης καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και τους ξεχωριστούς ομιλητές, στην παρουσίαση του τοπικού πολεοδομικού σχεδίου του Δήμου και ευχαρίστησε τον Υπουργό, κο Ν. Ταγαρά για τη σχεδίαση και υλοποίηση σε αυτό το ελπιδοφόρο πρόγραμμα για τον Δήμο μας.

Το πάνελ των ομιλητών εμπλούτισαν τα στελέχη της εταιρείας Συμβούλων Μηχανικών «ΗΛΙΔΑ» ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Κορινθίας, κος Γεώργιος Κωστήρης, που είναι ο φορέας υλοποίησης του έργου και φυσικά η αντιδήμαρχος Πολεοδομίας & αστικού Περιβάλλοντος του Δήμου Βέλου Βόχας, κα Βασιλική Ραπάνακη.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά, τις αρχικές προτάσεις για το μοντέλο χωροταξικής, οικονομικής και πολιτισμικής ανάπτυξης του δήμου μας.

Δήμου Βέλου – Βόχας

Το Κτήμα Γκόφα στη Νεμέα ζητά συνεργάτες για επικοινωνία

Previous article

Επιστημονικό Συνέδριο ΟΤΑ στο Λουτράκι παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Χρήστου Λαμπρόπουλου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.