ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

“Αγάπη που ΄γινες…” – Αντίο είπε η Μαρία στον Αννίβα – “Μου φόρτωσε τις ευθύνες για την ήττα”

0

Με μία ανάρτησή της, χτες το βράδυ, στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, η Μαρία Καλλίρη ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη του Αννίβα Παπακυριάκου, προκαλώντας μεγάλη έκπληξη, με δεδομένο πως η κυρία Καλλίρη ήταν ένας από τους δύο (ο άλλος είναι ο Ανδρεάς Σιάχος) πιο στενούς συνεργάτες του τέως δημάρχου.

Δηλώνω ότι από σήμερα δεν ανήκω στην δημοτική παράταξη του πρώην δημάρχου κ. Αννίβα Παπακυριάκου, αλλά παραμένω ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος του Δήμου Βέλου – Βόχας“, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Μαρία Καλλίρη και συνεχίζει εξηγώντας τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση αυτή.

  • Οι δημόσιες δηλώσεις του πρώην δήμαρχου ο οποίος επέρριψε τις ευθύνες για τη μη δημιουργία του Κέντρου Κοινότητας σε έμενα, χωρίς να απαντήσει στα στοιχεία που παρουσίασα σχετικά με όλες τις κινήσεις που έκανα ως υπεύθυνη της κοινωνικής πολιτικής με αυτοδιοικητικούς παράγοντες και για τις οποίες ήταν ενήμερος, ώστε να υλοποιηθεί το σπουδαίο αυτό έργο, για τους ανθρώπους του τόπου μας.
  • Το γεγονός ότι συνεχίζει να επιρρίπτει ευθύνες εκλογικής ήττας στο πρόσωπο μου, χωρίς να έχει προηγηθεί εκλογοαπολογιστικό αποτέλεσμα.

Αναρωτιέμαι δε, πως δέκα χρόνια τώρα, που κατέβαλα μεγάλες προσπάθειες να καλύψω τις ανάγκες των συνδημοτών μου, χωρίς να υπάρχει σε ισχύ το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι“, ήμουν και γι αυτό υπεύθυνη εγώ;

Συνδημότες μου με απόλυτο σεβασμό προς εσάς, που με τιμήσατε όλα αυτά τα χρόνια, , θέλω να ξέρετε ότι με την ίδια διάθεση και τον ίδιο ζήλο θα συνεχίσω να τιμώ τη ψήφο σας και ως ανεξάρτητη πλέον δημοτική σύμβουλος, έχοντας πάντοτε ως βασική προτεραιότητα να υπηρετώ τους πολίτες και να προασπίζομαι τα συμφέροντα του Δήμου Βέλου –Βέλου Βόχας.

Θέλω να ξέρετε πως η απόφαση μου είναι απόλυτα συνειδητή και πως πάρθηκε χωρίς καμία απολύτως πίεση και σκοπιμότητα, την οποία παρακαλώ πολύ να σεβαστείτε .

Σας ευχαριστώ θερμά για την σχέση εντιμότητας που έχουμε αναπτύξει και την κατανόηση σας“, καταλήγει η κυρία Καλλίρη.

Η ανεξαρτητοποίηση της κυρίας Καλλίρη επαναφέρει την αριθμητική ισορροπία μεταξύ πλειοψηφίας και μείζονος μειοψηφίας, η οποία είχε διαταραχτεί μετά την ανεξαρτητοποίηση της Σοφίας Κεχαγιά από την παράταξη Μανάβη…

Κοινή συναυλία El sistema και Kaloy Youth Orchestra το Σάββατο στις 8 Ιουνίου!

Previous article

Σκέψεις για το 2ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.