ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Προσοχή! Τηλεφωνική απάτη με στόχο τον δήμο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων

0

Δεν έχουν τέλος οι απόπειρες των επιτήδειων να εκμεταλλευτούν έστω και ένα δευτερόλεπτο απροσεξίας μας. Τελευταίο θύμα τους ο δήμος Λουτρακίου & Αγίων Θεοδώρων, ο οποίος με ανακοίνωσή του “εφιστά την προσοχή των δημοτών και κυρίως των προμηθευτών, για περιστατικά τηλεφωνικής απάτης από επιτήδειους οι οποίοι ισχυρίζονται πως καλούν από την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου.

Η Διεύθυνση Οικονομικών του Δήμου μας γίνεται αποδέκτης παραπόνων και καταγγελιών από προμηθευτές, για περιστατικά απόπειρας εξαπάτησης για δήθεν εξόφληση ενταλμάτων που έχουν αναρτηθεί στη Διαύγεια.

Οι επιτήδειοι που απευθύνονται στους προμηθευτές του Δήμου, είναι αρκετά πειστικοί επικαλούμενοι πως είναι υπάλληλοι της οικονομικής υπηρεσίας, δίνοντας λεπτομέρειες και στοιχεία τιμολογίων – αριθμό, ποσά κ.λπ., προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση σε τραπεζικούς λογαριασμούς. Καλούμε τους πολίτες και τους προμηθευτές που έχουν γίνει αποδέκτες απόπειρας εξαπάτησης να προβούν σε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους.

Αντίστοιχα περιστατικά έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα και σε άλλους δήμους.

Καλούμε τους πολίτες και τους προμηθευτές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μη δίνουν τέτοιου είδους πληροφορίες.

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων δεν ζητάει σε καμία περίπτωση κωδικούς πρόσβασης σε τραπεζικούς λογαριασμούς.

ΟΙ Αριστοναύτες έρχονται και πάλι στο Ξυλόκαστρο: ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ

Previous article

Αλλαγές στην λαϊκή αγορά της Νεμέας, λόγω καύσωνα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.