ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Η επιστροφή του Πισιμίση και η αιχμηρή ανάρτηση του ΣΦΟΚ

0

Σε επικοινωνία που είχε το korinthosnews.com με τον επιτυχημένο Επιχειρηματία, ποδοσφαιρικό παράγοντα και Αντιπρόεδρο του ΠΑΣ Κόρινθος κ. Θάνο Πισιμίση, δήλωσε πως μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τον θάνατο του αγαπημένου (όπως τον αποκάλεσε) Προέδρου της Ομάδας Αλέξη Κούγια και μετά από πιέσεις που δέχθηκε από τους αγνούς φιλάθλους της ομάδας ανακαλεί την παραίτηση που είχε υποβάλλει, αλλά δεν είχε προλάβει να συζητηθεί στο Δ.Σ. και Δηλώνει παρων μέχρι το τέλος της Σεζόν.

Συγκεκριμένα δήλωσε :
“Μετά την απώλεια του αγαπημένου μας Προέδρου ΑΛΕΞΗ, που σκόρπισε θλίψη στο πανελλήνιο, αλλά πολύ περισσότερο, στην ποδοσφαιρική οικογένεια του ΠΑΣ Κόρινθος, σε εμάς και στους φιλάθλους της αγαπημένης μας ομάδας και μετά από πιέσεις που δέχθηκα από τους αγνούς φιλάθλους που πονάνε την ομάδα, αποφάσισα να μην επιμείνω στην παραίτηση και να παραμείνω  μέχρι το τέλος της σεζόν έτσι ώστε όλοι μαζί, μια οικογένεια, μια γροθιά, φίλαθλοι, Δ.Σ., ποδοσφαιριστές, Τεχνικό Επιτελείο με επικεφαλής τον Νίκο Κουρμπανά, να πετύχουμε τον στόχο που είχαμε θέση από την αρχή της σεζόν, μαζί με τον αγαπημένο μας Πρόεδρο Αλέξη Κούγια ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ SUPER LEAQUE 2…”.

Επίσης  σχετικά με τα Διοικητικά ο κ. Πισιμίσης δήλωσε οι όποιες εξελίξεις θα γίνουν μετά την κηδεία του Προέδρου.

Το γεγονός αυτό, πάντως, προκάλεσε μία μάλλον αιχμηρή ανάρτηση από την σελίδα του ΣΦΟΚ στο Facebook

“Μαγαζί γωνία, δυνατό brand name, καθαρό, χωρίς χρέη, με ασφαλιστική ενημερότητα, με κόσμο και γήπεδο είναι φιλέτο. Όλα αυτά για αυτούς που φεύγουν, γυρίζουν, περιμένουν και κάνουν κάθε λογής ” περίεργα” όνειρα. Ας περιμένουμε λίγο όλοι. Ο Κούγιας ήταν 100 χρόνια μπροστά…”.

 

Σήμερα η κηδεία του Αλέξη Κούγια, η σχέση του με την Κορινθία

Previous article

Bloomberg: «Πουλήστε μετοχές, ελάτε στην Ελλάδα και κάντε παιδιά»

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.