ΚΑΙΡΟΣ

Ξεκινά κακοκαιρία διαρκείας – Καταιγίδες παντού και πτώση της θερμοκρασίας

0
ΑΡΓΟΛΙΔΑ - ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ (EUROKINISSI - ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)

Ανατροπή στο σκηνικό του καιρού, με κακοκαιρία, υποχώρηση της θερμοκρασίας και βροχές στη χώρα για το επόμενο διάστημα.

Η εβδομάδα κάνει ποδαρικό με ένα κύμα αστάθειας, με βροχές κυρίως στα κεντρικά και βόρεια, λόγω ενός «αεροχειμάρρου», που μεταφέρει ψυχρές αέριες μάζες. Οι υπόλοιπες ημέρες θα κυλήσουν με παρόμοιο καιρό, με την Τρίτη να αναμένονται βροχές και περισσότερες καταιγίδες προς τα βόρεια.

Τα δύσκολα θα έρθουν το απόγευμα της Πέμπτης προς Παρασκευή, με ένα κύμα κακοκαιρίας να φτάνει από την Ιταλία και να φέρνει βροχές σε όλη την Ελλάδα, με την Αττική να δέχεται κύμα καταιγίδων το πρωί της Παρασκευής. 

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, κ. Παναγιώτης Γιαννόπουλος η Πέμπτη θα είναι η πιο «καταιγιδοφόρα ημέρα, θα βρέχει παντού».

Και μέσα στο Σαββατοκύριακο, ωστόσο, φαίνεται μία νέα διαταραχή να πλησιάζει τη χώρα μας.

Αναφορικά με τις θερμοκρασίες, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο κ. Θοδωρή Κολυδά, διατηρείται η τάση των θερμοκρασιών για τιμές κατά 2 με 4 βαθμούς κάτω από τα κανονικά επίπεδα σχεδόν όλη την ερχόμενη εβδομάδα. Δεν θα λείψουν παράλληλα τα φαινόμενα ασταθείας κυρίως πάνω από τις ηπειρωτικές περιοχές, αλλά και η έλευση βαρομετρικού χαμηλού από την Κεντρική Μεσόγειο.

Ο Πέλοπας ευχαριστεί ΕΠΣ Κορινθίας και χορηγούς – Το πρόγραμμα για την άνοδο στην Γ Εθνική

Previous article

Κοινωνικός τουρισμός 2025-2026: Άνοιξε το gov.gr – Αίτηση με ΑΦΜ για λίγες μέρες

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in ΚΑΙΡΟΣ