Ο καιρός αναμένεται να αλλάξει πρόσωπο το προσεχές Σαββατοκύριακο (21-22/6). Κύρια χαρακτηριστικά αυτής της μεταβολής θα είναι η πτώση της θερμοκρασίας έως και 5 βαθμούς, προσφέροντας ανάσα δροσιάς, αλλά και οι τοπικές βροχές – καταιγίδες, όπως ανέφερε την Τετάρτη (18/6) ο μετεωρολόγος, Θοδωρής Κολυδάς.
Συγκεκριμένα, σε σχετική ανάρτησή του στο Χ ο Θοδωρής Κολυδάς έγραψε: «Θερμοκρασίες έως την Παρασκευή (20/6) το πολύ 34 με 36 στα ηπειρωτικά και άστατος καιρός την Παρασκευή (20/6) και το Σάββατο (21/6) στα ηπειρωτικά, με μπόρες ή καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. To Σαβατοκύριακο πέφτει η θερμοκρασία κατά 3 με 5 βαθμούς και επανέρχεται σε κανονικά επίπεδα».
Ακόμα, ο μετεωρολόγος πρόσθεσε: «Οι άνεμοι έως την Παρασκευή (20/6) στα 5 με 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Όμως το Σάββατο (21/6) θα φτάσουν τα 6 με 7 μποφόρ και την Κυριακή (22/6) ακόμη και τα 8 μποφόρ. Εξασθένηση από τη Δευτέρα (23/6)».









Comments