ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γ ΕΘΝΙΚΗ: Δύσκολα ματς για τις τρεις κορινθιακές ομάδες

0

Ενδέκατη αγωνιστική σήμερα για την Γ Εθνική και στον τέταρτο όμιλο οι τρεις κορινθιακές ομάδες κατεβαίνουν με διαφορετική προοπτική.

ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ο Πέλοπας Κιάτου προέρχεται από δύο βαριές ήττες και ψάχνει τον τρόπο να επιστρέψει στις νίκες, ωστόσο θα έχει δύσκολο έργο. Σε καταπληκτική κατάσταση η Ζάκυνθος, πορεύεται με την επίθεσή της, την καλύτερη στον όμιλο.

ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΟΥ – ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ: Ματς με μεγάλη βαθμολογική σημασία γίενται στο Λουτράκι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν στόχο την συμμετοχή τους στα πλέι οφ που θα τους εξασφαλίσει την σωτηρία. Ο ΑΟ Λουτρακίου προέρχεται από δύο σερί ήττες, ενώ η Παναχαϊκή από μία νίκη με ανατροπή. Ισορροπημένος μοιάζει ο αγώνας, πιθανή η ισοπαλία.

ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ – ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο Ερμής Μελιγούς δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες παραμονής, ωστόσο θα κάνει την προσπάθειά του και θα παλέψει για την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Ανεβασμένη η Κόρινθος, χρειάζεται μόνο το τρίποντο για να παραμείνει στις θέσεις των πλέι οφ και είναι το ξεκάθαρο φαβορί.

 

Σημερινοί αγώνες

  • Πέλοπας Κιάτου – Ζάκυνθος
  • ΑΟ Λουτρακίου – Παναχαϊκή
  • ΑΟ Μιλτιάδης – Παναιγιάλειος
  • Ερμής Μελιγούς – Κόρινθος
  • Θύελλα Πατρών – Πύργος
  • Πανθουριακός – Πανγυθεατικός

 

 

Δικαιώθηκαν οι έδρες στην 10η αγωνιστική της ΕΠΣ Κορινθίας

Previous article

Πισωγύρισμα για τον ΠΑΣ Κόρινθος, έχασε 2-0 από τον Ερμή Μελιγούς

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.