Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της δολοφονίας του 17χρονου στο Λουτράκι με τη σύλληψη συνομήλικού το απόγευμα της Παρασκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν πεζός κοντά στο αστυνομικό τμήμα όταν τον είδε ένας αστυνομικός.
«Ποιος είσαι εσύ; Πού πας;», φέρεται να ρώτησε ο αστυνομικός τον 17χρονο και εκείνος του απάντησε «εγώ το έκανα». Αμέσως τον οδήγησε μέσα στο τμήμα, όπου ο νεαρός είπε ότι πήγαινε να παραδοθεί.
Εκτός από τον ανήλικο συνελήφθη και η 57χρονη μητέρα του παραμέληση της εποπτείας.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. άγρια συμπλοκή ξεκίνησε ανάμεσα στον δράστη και τον 19χρονο που τραυματίστηκε. Στην προσπάθειά του να τους χωρίσει ο 17χρονος δέχθηκε χτύπημα στο στήθος από μαχαίρι με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του.
«Συνελήφθη, σήμερα (27.2.2026) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορίνθου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, ανήλικος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας, απόπειρας ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, σήμερα (27.2.2026) και πρώτες πρωινές ώρες, ο συλληφθείς, μαζί με ακόμη -4- άτομα, 19χρονο και -2- 18χρονους ημεδαπούς, καθώς και με ανήλικο αλλοδαπό, αρχικά μετέβησαν σε περιοχή του Λουτρακίου προκειμένου να επιλύσουν μεταξύ τους διαφορές.
Στη συνέχεια και ύστερα από έντονο διαπληκτισμό, μεταξύ του κατηγορουμένου και του 19χρονου, ο κατηγορούμενος με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου του επιτέθηκε, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του, ενώ κατά την προσπάθεια των υπολοίπων να τους σταματήσουν, ο δράστης επιτέθηκε και τραυμάτισε θανάσιμα τον ανήλικο αλλοδαπό, ενώ ακολούθως τράπηκε σε φυγή.
Ο 19χρονος παθόντας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και παραμένει νοσηλευόμενος, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σορού του θανόντα.
Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη 57χρονη αλλοδαπή, μητέρα του ανήλικου δράστη , για παραμέληση της εποπτείας του.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορίνθου»
Στο μεταξύ νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του διπλού μαχαιρώματος. Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής, περίπου στις 12:30 π.μ., όταν πέντε νεαροί επιβιβάστηκαν σε ΙΧ όχημα και μετέβησαν σε ανώνυμη δημοτική οδό η οποία ενώνει την Περιφερειακή Οδό Λουτρακίου με την Ιερά Μονή Οσίου Παταπίου, προκειμένου δύο εξ αυτών να συζητήσουν και να λύσουν μεταξύ τους παρεξήγηση που αφορούσε ζημιά σε δίκυκλη μοτοσικλέτα του ενός εκ των δύο.
Ύστερα από έντονη λογομαχία μεταξύ ενός 19χρονου και ενός 17χρονου, ο 17χρονος έβγαλε μαχαίρι που είχε κρυμμένο στη βουβωνική χώρα και αρχικά επιτέθηκε στον 19χρονο, τον οποίο έπληξε επανειλημμένα, τραυματίζοντάς τον στην δεξιά πλευρά του κορμού του.
Αμέσως, δύο από την υπόλοιπη ομάδα, ένας 17χρονος (που εν τέλει έχασε τη ζωή του) και ένας 18χρονος προσπάθησαν να τον σταματήσουν, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραυματίσει τον 17χρονο στο αριστερό μέρος του θώρακα και τον 18χρονο επιφανειακά στο αριστερό του μπράτσο. Εν συνεχεία, ο δράστης διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση διαμέσου δασικής εκτάσεως.
Δύο άτομα από την ομάδα μετέφεραν τον 19χρονο που χτυπήθηκε πρώτος στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, χωρίς ωστόσο να μπορούν να εντοπίσουν τον 17χρονο που τραυματίστηκε από τον συνομήλικό του. Τελικά, ο 17χρονος εντοπίστηκε στις 8 το πρωί από τον αδελφό του και έναν φίλο του να είναι αναίσθητος και πεσμένος ανάσκελα σε πρανές αριστερά του δρόμου που οδηγεί από την Περιφερειακή Λουτρακίου προς την Ιερά Μονή Οσίου Παταπίου.
Οι δύο νεαροί μετέφεραν τον 17χρονο στο Γ.Ν. Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.










Comments