ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις καθαρισμού στο Γαλατάκι – Σειρά είχε το γήπεδο Κοκκωσίου

0

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις καθαρισμού και φροντίδας κοινόχρηστων χώρων στην Κοινότητα Γαλατακίου, με τα συνεργεία και τους ανθρώπους της Κοινότητας να επικεντρώνονται αυτή τη φορά στο γήπεδο Κοκκωσίου.

Στον χώρο πραγματοποιήθηκαν εργασίες αποψίλωσης και καθαρισμού, με την απομάκρυνση χόρτων και ανεπιθύμητης βλάστησης τόσο από το γήπεδο όσο και από τον περιβάλλοντα χώρο, βελτιώνοντας αισθητά την εικόνα του.

Στην προσπάθεια συμμετείχαν η Ματίνα Παξού και ο Σωτήρης, με την Κοινότητα Γαλατακίου να δίνει μέσα από τη σχετική ανάρτησή της και το στίγμα για τη συνέχεια: «Με τον Σωτήρη πλάι μας δεν φοβόμαστε τίποτα… συνεχίζουμε ακάθεκτοι».

Οι συγκεκριμένες εργασίες αποτελούν μέρος της διαρκούς προσπάθειας για τη φροντίδα των δημόσιων και κοινόχρηστων χώρων της περιοχής. Άλλωστε, ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η απομάκρυνση της ξερής και πυκνής βλάστησης δεν αφορά μόνο την αισθητική εικόνα ενός χώρου, αλλά συμβάλλει και στη διατήρησή του σε καλύτερη και ασφαλέστερη κατάσταση.

Μετά και την παρέμβαση στο γήπεδο Κοκκωσίου, η προσπάθεια συνεχίζεται και σε άλλα σημεία της Κοινότητας, με στόχο ένα καθαρότερο και περισσότερο φροντισμένο Γαλατάκι.

Σήμερα το βράδυ ο Νίκος Κουρκούλης στο Βραχάτι

Previous article

Aristonautes Festival 2026: Το Ξυλόκαστρο κινείται στον ρυθμό του MOVE – The Urban Wave

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.