ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αποτελέσματα πλέι οφ: έφυγε με το “διπλό” ο Πέλοπας από τον Συνοικισμό

0

Η εκτός έδρας νίκη του Πέλοπα επί του ΠΑΣ Κόρινθος ξεχώρισε από τις τρεις αναμετρήσεις του Σαββάτου (5/3), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Α’ Κατηγορίας. Μεγάλη ήταν, όμως και η νικη του Τενεάτη που επικράτησε με 2-1 του Ηρακλή Ξυλοκάστρου και πέρασε στην κορυφή, ενώ ο ΑΟ Λουτράκι πήρε τη νίκη με 3-0 κόντρα στην Ελλάδα Βέλου.

Στο γήπεδο των Αθικίων ο Τενεάτης επικράτησε 2-1 του Ηρακλή Ξυλοκάστρου και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφ με 8 βαθμούς, αφήνοντας τον Ηρακλή στους 7. Σε ένα καλό παιχνίδι, με ρυθμό, πάθος και δύναμη, ο Τενεάτης ήταν πιο ουσιαστικός και έκανε την ανατροπή, με τον τερματοφύλακα Ταμπάκου να εξελίσσεται σε κεντρικό πρόσωπο, καθώς λίγο πριν το φινάλε απέκρουσε πέναλτι και κράτησε το τρίποντο για την ομάδα του.

Στο γήπεδο του Συνοικισμού ο Πέλοπας πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη, καθώς επικράτησε 2-3 της Κορίνθου. Ήταν η πρώτη νίκη στα πλέι οφ για την ομάδα του Κιάτου που έφτασε τους 5 βαθμούς, με την Κόρινθο να μένει στους 6, γνωρίζοντας τη δεύτερη σερί ήττα. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Πέλοπα ήταν ο Γιάννης Παλογιαννίδης, ο οποίος έβαλε και τα τρία γκολ.

Στο Θώδειο Στάδιο ο ΑΟ Λουτράκι πανηγύρισε τη πρώτη του νίκη στα πλέι οφ, καθώς επικράτησε 3-0 της Ελλάδας Βέλου. Μια νίκη που έφερε τον ΑΟΛ στους 4 βαθμούς, αφήνοντας παράλληλα, την ομάδα του Βέλου στους 2 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» το τρίποντο στο δεύτερο 45λεπτο, στο οποίο μπήκαν πολύ δυνατά, για να εκμεταλλευθούν στη συνέχεια το αριθμητικό πλεονέκτημα, καθώς η Ελλάς έμεινε με 10 παίκτες στο 60’, λόγω της αποβολής του Ρούπα.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Τενεάτης – Ηρακλής Ξυλοκάστρου 2-1
ΑΟ Λουτράκι – Ελλάς Βέλου 3-0
ΠΑΣ Κόρινθος – Πέλοπας 2-3

Η βαθμολογία

#ΟμάδεςΑΓΒ
1ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ38
2ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ37
3ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ36
4ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ35
5ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ34
6ΠΑΣ ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ32

Αποστολή βοήθειας στον ουκρανικό λαό από το ΚΙΝΑΛ

Previous article

Σαν σήμερα: Η Εξέγερση του Κιλελέρ

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.