ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΓΕΓΟΝΟΣ! Έκλεισαν τα πρώτα καταστήματα στην Κόρινθο

0

Με πρωινό Κυριακής, παρά Δευτέρας έμοιαζε το σημερινό στο κέντρο της Κορίνθου. Λίγος κόσμος κυκλοφορούσε στην πόλη, ενώ ειδικά στον πεζόδρομο τα πρώτα εμπορικά καταστήματα που έκλεισαν με πρωτοβουλία των ιδιοκτητών τους είναι γεγονός. Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς πως ένα στα δύο καταστήματα ήταν κλειστά, ενώ αν αφαιρέσει κανείς από την εξίσωση τα εμπορικά υπερκαταστήματα και τις αλυσίδες, τότε μπορεί και η σχέση ανοιχτών κλειστών καταστημάτων να είναι δύο στα τρία.

Το κλείσιμο των καταστημάτων εκτιμάται ότι θα συμπαρασύρει και τους άλλους εμπόρους, πράγμα που σημαίνει πως το αργότερο μέχρι την Τετάρτη, αν δεν μεσολαβήσει κάποια κυβερνητική απόφαση-οδηγία, το σύνολο σχεδόν των εμπορικών καταστημάτων αναμένεται να βάλει λουκέτο, μέχρι νεωτέρας.

Το ενθαρρυντικό, πάντως, είναι πως η πλειοψηφία των Κορίνθιων «έμειναν σπίτι». Στα σούπερ μάρκετ η εικόνα ήταν σχετικά καλή, χωρίς ουρές έξω από αυτά. Οι μόνες ουρές που είδαμε ήταν έξω από τις τράπεζες.

Την ίδια ώρα στις περισσότερες δημόσιες υπηρεσίες η αυτοπρόσωπη παρουσία έχει καταργηθεί και όλες οι συναλλαγές γίνονται μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικά.  

Τι έρχεται αυτή την εβδομάδα – λουκέτο σε όλα τα εμπορικά, σταματούν οι λειτουργίες

Previous article

Αλλαγή ωραρίων λειτουργίας των υπηρεσιών του δήμου Βέλου Βόχας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.