ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Συγκλονίζει η μαρτυρία Έλληνα από το Λονδίνο: «Κόντεψα να πεθάνω λόγω πρωτοκόλλου»

0

«Δεν είχαν ούτε νερό να πιω χάπια»

Σκεφτείτε εκεί που ήμουν εγώ δεν είχαν ούτε νερό για να πάρουμε τα χάπια μας. Εγώ κινδύνεψα να πεθάνω από το πρωτόκολλο, είπε, μεταξύ άλλων, Μιχάλης Ατσαλάκωτης ,Έλληνας κάτοικος του Λονδίνου.

Ο κ. Μιχάλης Πετσαλάκης πάλεψε σκληρά με τον κοροναϊό. Τελικά, μετά από μια δύσκολη μάχη, επικράτησε του Covid-19, επέστρεψε σπίτι του και προσπαθεί, να ανακτήσει, όσο γίνεται την καθημερινότητά του

«Η κατάσταση στα νοσοκομεία είναι τραγική. Έχουν κρασάρει. Δεν προνόησαν. Δεν έκαναν ότι η Ελλάδα. Σκεφτείτε εκεί που ήμουν εγώ δεν είχαν ούτε νερό για να πάρουμε τα χάπια μας. Εγώ κινδύνεψα να πεθάνω από το πρωτόκολλο. Δεν με έπαιρναν στο νοσοκομείο έως ότου έπνεα τα λοίσθια» τόνισε χαρακτηριστικά ο Έλληνας.

Ο κ. Πετσαλάκης, έκανε λόγο για «εγκληματικές ενέργειες» της βρετανικής κυβέρνησης σε ότι αφορά την αντιμετώπιση του κοροναϊού, ενώ σχετικά με την περιπέτεια που βιώνει ο Μπόρις Τζόνσον από τον Covid-19, είπε «λυπάμαι που θα το πω, αλλά αυτό που περνάει ο Τζόνσον, είναι θεία δίκη».

Τέλος, έκανε έκκληση σε όλους τους πολίτες να μην παίρνουν αψήφιστα τον κοροναϊό. «Δεν είναι μια απλή γρίπη, σκοτώνει» υπογράμμισε με έμφαση.

8eCUgvCwsa

Μυταράς Δημήτρης-Γυναικεία φιγούρα

Previous article

Πανηγυρικός Εσπερινός από την Μονή Ευαγγελισμού (live μετάδοση)

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.