ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δείτε την Κομέντια από το Θέατρο Περιγιαλίου (video)

0

Οι παραστάσεις του Θεάτρου Περιγιαλίου στο διαδίκτυο – Απολαύστε την “ΚΟΜΕΝΤΙΑ”

Μερικές από τις σημαντικότερες παραστάσεις που ανέβασε στην πολύχρονη παρουσία του στα πολιτιστικά πράγματα της Κορινθίας ανεβάζει στο διαδίκτυο το Θέατρο Περιγιαλίου σε μια προσπάθεια να κάνει όσο γίνεται πιο υποφερτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι. Επιστρέφοντας παράλληλα στους Κορίνθιους την αγάπη και την στήριξη με την οποία περιέβαλλαν όλα αυτά τα χρόνια το θέατρο Περιγιαλίου.

Η πρώτη παράσταση που μπορείτε να δείτε είναι η Κομέντια, βασισμένη σε ένα κείμενο του Γιώργου Σκούρτη.
ήταν μια δύσκολη απόπειρα καθώς οι ηθοποιοί, ερασιτέχνες στην πλειοψηφία τους, έπρεπε να ανταποκριθούν σε έναν τριπλό ρόλο: ηθοποιού, τραγουδιστή και χορευτή.

Η σκηνοθεσία είναι του Αλέκου Ξανθάκη, η πρωτότυπη μουσική του Σταύρου Ξαρχάκου από την θρυλική πρώτη παράσταση που ανέβηκε το 1973 από τον Γιώργο Μιχαηλίδη.
Μουσική διδασκαλία και ενορχήστρωση: Τάκης Τζεβελέκος.
Χορογραφία: Έλενα Μιχαηλίδου.
Παίζουν με σειρά εμφάνισης:
Σάιμον Σίνγκ, Άντα Παπαχρήστου, Βασιλική Μπερτσιά, Ευαγγελία Βλάχου, Γωγώ Ξανθάκη, Ρένα Λάιου, Μάκης Λάιος, Ειρήνη Λάιου, Πολυξένη Ορκοπούλου-Ξανθάκη, Ηλίας Λέκκας, Τάκης Τζεβελέκος, Παναγιώτης Σταθακόπουλος, Γιώργος Κατσαούνης, Βενετία Μπαλάφα, Αλέκος Ξανθάκης, Νατάσα Γεωργίου, Χρήστος Αγγουράκης, Μπάμπης Τσόγκας

H Γουχάν γιορτάζει το τέλος του lockdown – Φωταγωγήθηκε η πόλη, ο κόσμος βγήκε στους δρόμους

Previous article

ΖΗΡΕΙΑ: ΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΧΙΟΝΙ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.