ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με παράταση στην καταβολή εγγύησης ελεύθερος ο Γιάννος Παπαντωνίου!

0

Αποφυλακίστηκε τελικά ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιάννος Παπαντωνίου, ο οποίος ήταν προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού επί 17 μήνες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Ο πρώην υπουργός αποφυλακίστηκε παρά το γεγονός πως δεν είχε καταβάλλει το αντίτιμο της εγγύησης των 150.000 ευρώ, καθώς του δόθηκε το περιθώριο να το πληρώσει μέχρι την 1η Ιουλίου!

Όπως είναι γνωστό, πριν από λίγες ημέρες με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών είχε γίνει δεκτή η αίτηση που είχε υποβάλει ο κατηγορούμενος πρώην υπουργός και είχε διαταχθεί η αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής εγγυοδοσίας 150.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Παρά τη δικαστική αυτή εξέλιξη, όπως είχε δηλώσει και δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο Γιάννος Παπαντωνίου παρέμενε κρατούμενος προσωρινά γιατί δεν είχε τη δυνατότητα να πληρώσει το ποσό της εγγύησης.

Τελικά, όμως, ο πρώην υπουργός βρέθηκε εκτός φυλακών καθώς του δόθηκε προθεσμία μέχρι την 1η Ιουλίου 2020 να καταβάλει το ποσό της εγγυοδοσίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος από την πρώτη στιγμή της ποινικής εμπλοκής του στην υπόθεση αρνείται ότι έχει διαπράξει οποιαδήποτε αξιόποινη πράξη.

Πως θα λειτουργήσουν οι ναοί την Μεγάλη Εβδομάδα – Χωρίς Άγιο Φως στα σπίτια μας το φετινό Πάσχα

Previous article

Μείωση ΕΝΦΙΑ κατά 25% για ιδιοκτήτες που εισπράττουν μειωμένα ενοίκια

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.