Περιφερεια

Αύριο παραδίδονται οι κάρτες στους δικαιούχους ΤΕΒΑ Αρκαδίας και Κορινθίας

0

Αύριο (Δευτέρα 27 Απριλίου) παραδίδονται στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ των νομών Αρκαδίας και Κορινθίας οι προπληρωμένες τραπεζικές κάρτες, προκειμένου να αγοράσουν τρόφιμα. Το ύψος κάθε κάρτας θα είναι από 100 έως 150 ευρώ, ανάλογα με τον αριθμό μελών της οικογένειας.

Με την παραλαβή των εν λόγω καρτών, από όσους δικαιούχους των δύο νομών δεν τις είχαν ήδη παραλάβει την προηγούμενη εβδομάδα, καλύπτεται πάνω από το 80% των δικαιούχων του εν λόγω προγράμματος και άλλων ευπαθών ομάδων.

Οι Περιφερειακές Ενότητες Αρκαδίας και Κορινθίας δεν συμμετείχαν στην διαχείριση του εν λόγω προγράμματος από την Περιφέρεια, όπως οι υπόλοιπες τρεις Περιφερειακές Ενότητες, αλλά η διανομή γινόταν από τους δήμους των δύο νομών. Ωστόσο, φέτος έχει υπάρξει καθυστέρηση στους σχετικούς διαγωνισμούς, με άμεσο κίνδυνο -αν δεν δοθεί λύση- να μείνουν χωρίς βοήθεια οι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ σε Αρκαδία και Κορινθία.

Για τον λόγο αυτό υπήρξε επικοινωνία του περιφερειάρχη Π. Νίκα με τους δημάρχους της Αρκαδίας και της Κορινθίας, προκειμένου να αναλάβει η Περιφέρεια να συνδράμει, διαθέτοντας στους ωφελούμενους των δύο νομών τις προπληρωμένες τραπεζικές κάρτες.

Edvard Munch, στάχτη(αγάπης) (1894)

Previous article

Παράταση και μετά τις 30 Απριλίου για την αγορά φθηνού πετρελαίου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.