ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

Στον Φιλόδημο ΙΙ το γήπεδο ποδοσφαίρου στο Ξυλόκαστρο

0

Την ένταξη στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του έργου «Ανακατασκευή παλαιού γηπέδου ποδοσφαίρου Ξυλοκάστρου», ανακοίνωσε ο δήμος Ξυλοκάστρου.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Βλάσσης Τσιώτος “το έργο της απαραίτητης αυτής αθλητικής υποδομής έχει χρηματοδότηση 600.000 ευρώ η οποία έγινε πραγματικότητα μετά το υπ”αριθμόν 5796/24-02-2020 αίτημα ένταξης του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, την κατανόηση της αναγκαιότητας της συγκεκριμένης ένταξης από το Υπουργείο Εσωτερικών και την συμβολή του Υφυπουργού Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Χρίστου Δήμα, ο οποίος στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια απαραίτητης χρηματοδότησης του Δήμου μας.

Με τη χρηματοδότηση αυτή σύντομα θα πραγματοποιηθεί η κατασκευή ενός σύγχρονου ποδοσφαιρικού γηπέδου στον τόπο μας, το οποίο αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση ανάπτυξης του αθλητισμού στην περιοχή μας.

Επόμενος στόχος μας παραμένει η εύρεση χώρου για την κατασκευή ενός σύγχρονου κλειστού γυμναστηρίου και ενός στίβου ώστε η ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού στον τόπο μας να γίνει πραγματικότητα….”, καταλήγει ο κ. Τσιώτος.

Αυτό κι αν είναι! Ο κορονοϊός έκανε πιο αισιόδοξους τους Έλληνες!

Previous article

ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ T.1691

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.