ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Αποψίλωση δρόμων και οικοπέδων από τον δήμο Κορινθίων για την αποφυγή πυρκαγιών.

0

Τις παρεμβάσεις σε όλο το εύρος του δήμου συνεχίζει ο δήμος Κορινθίων. 24 ώρες μετά το πλύσιμο των πεζοδρόμων ξεκίνησαν εργασίες κλαδέματος, φροντίδας πρασίνου και αποψίλωσης στο Δέλτα (πάνω απο το Νοσοκομείο) και στον Προαστιακό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Κορινθίων, “η υπηρεσία Περιβάλλοντος έχοντας καταρτίσει πλάνο παρέμβασης για το σύνολο του Καλλικρατικού δήμου εργάζεται συστηματικά προκειμένου αφενός να επιτευχθεί εξωραϊσμός και αφετέρου ασφάλεια αφού σε πολλά σημεία η μη υλοποίηση των ενεργειών αυξάνει τον κίνδυνο ατυχήματος αλλά και πυρκαγιάς.

Το προσωπικό του Δήμου έχοντας στην διάθεση του το σύνολο των μέσων που είναι απαραίτητα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση ολοκλήρωση των ενεργειών που θα αποδώσουν στους δημότες ένα αισθητικά αναβαθμισμένο κυρίως όμως ασφαλές περιβάλλον. Παρεμβάσεις έχουν ήδη γίνει στην περιοχή «Δέλτα Κορίνθου», στην περιοχή του Προαστιακού, στο κέντρο της Κορίνθου και σε Δημοτικές Κοινότητες.

Οι δημότες, δεδομένης και της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου αύριο Παρασκευή 1η Μαΐου, καλούνται από την πλευρά τους να συνδράμουν περιφρουρώντας αφενός τα αποτελέσματα των εργασιών και αφετέρου προχωρώντας σε εργασίες αποψίλωσης στους χώρους ευθύνης τους όπως ορίζεται από την νομοθεσία και τον Κανονισμό καθαριότητας

Ο όμορφος, περιποιημένος και ασφαλής δήμος είναι ευθύνη όλων μας

Το επιχειρείν αλλάζει, το Επιμελητήριο Κορινθίας προσαρμόζεται

Previous article

Στήριξη σε αγρότες και επιχειρηματίες από τον δήμο Βέλου Βόχας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.