ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ξεκίνησαν τα υπαίθρια πάρτι – Επεισόδια μεταξύ 300 νεαρών και αστυνομίας στην Αγία Παρασκευή (VIDEO)

0

Μπορεί η Ελλάδα να έχει περάσει στην πρώτη φάση της άρσης των μέτρων από την πανδημία του κορωνοϊού, αλλά τα πάρτι που οργανώνονται, όπως αποδεικνύεται σε πολλλές περιοχές της χώρας, έχουν θορυβήσει τις αρχές και τις έχουν θέσει σε συναγερμό.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς εμφανίστηκε χθες στη συνέντευξη τύπου φανερά ενοχλημένος με τις εικόνες από το Βόλο, όπου διοργανώθηκε πάρτι με take away ποτά και έκανε σαφές ότι κάτι τέτοιο απαγορεύεται και αν χρειαστεί η πολιτεία θα παρέμβει. Ωστόσο, οι προειδοποιήσεις του υφυπουργού δεν εισακούστηκαν με τα πάρτι να συνεχίζονται.

Ιδιαίτερο προβληματισμός έχουν προκαλέσει οι εικόνες από την Αγία Παρασκευή όπου η κατάσταση ξέφυγε σε κεντρική πλατεία της περιοχής όπου βρίσκονται καφέ και εστιατόρια. Πάνω από 300 άτομα πήραν τις μπύρες στο χέρι και έστησαν το δικό τους πάρτι. Το πάρτι έγινε τη Δευτέρα και επαναλήφθηκε και χθες όταν και παρενέβη η αστυνομία. Ακολούθησαν επεισόδια, καθώς οι παρευρισκόμενοι πετούσαν πέτρες και μπουκάλια με μπύρες που κρατούσαν προς στους αστυνομικούς, χωρίς να έχει αναφερθεί πάντως κάποια προσαγωγή.

Κορωνοϊός: Γιατί η φτωχή Ανατολική Ευρώπη χτυπήθηκε λιγότερο από την πλούσια Δυτική

Previous article

Παπακυριάκος: “Τι θα κάνουμε για τις επιχειρήσεις εστίασης στον δήμο μας” (βίντεο)

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.