ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Απάντηση Σιάχου σε δημοσιεύματα για τις ασφαλτοστρώσεις

0

Με μία λακωνική δήλωση ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του δήμου Βέλου Βόχας, Ανδρέας Σιάχος σχολίασε αρνητικά δημοσιεύματα για τις τελευταίες ασφαλτοστρώσεις.

Είναι εμφανής η αναστάτωση της αντιπολίτευσης μόλις διαπιστώθηκε η θετική ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας του Ζευγολατιού από τις ασφαλτοστρώσεις των βασικών δρόμων της περιοχής, που αλλάζουν την αισθητική και την καθημερινότητα της. Αυτό όμως είναι και το νόημα των έργων και γι αυτό εκεί προτάσσουμε το ενδιαφέρον μας, την μεθοδικότητά μας και την σοβαρότητά μας.
Δυστυχώς ουδέποτε ο κ. Παπαδημητρίου ήλθε σε συνεννόηση μαζί μας για να ενημερωθεί, να συνεργαστεί αλλά και να διαπιστώσει τι συμβαίνει στον τόπο του αυτές τις ημέρες. Το μόνο που ενδιαφέρει τον κ. Παπαδημητρίου είναι πώς θα γίνει δήμαρχος ο κ. Μανάβης. Κατανοώ την σπουδή, λόγω και της συγγενικής τους σχέσης, αλλά όταν αυτή αλλοιώνει την πραγματικότητα συνειδητά και δεν συνάδει και με την θεσμική του θέση, θα υπογραμμίζεται η στοχευμένη παραμόρφωση της αλήθειας.

Παρ’ όλα αυτά εμείς περιμένουμε ακόμα τον κ. Παπαδημητρίου να έλθει να συνεργαστούμε και να προσφέρουμε από κοινού στον τόπο μας…”, καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Σιάχου.

Κάια Γκέρμπερ: Η κόρη της Σίντι Κρόφορντ με τα 5.5 εκατ ακολούθους ποζάρει στο ιερό του Δία στη Νεμέα ως σύγχρονη Ελληνίδα θεά (8 φωτο)

Previous article

Καταγγελία από αγρότες του Χιλιομοδίου: Τοποθέτησαν, ερήμην τους, πυλώνες υψηλής τάσης 400.000 volt στα χωράφια τους

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.